BORING

VAD FAN GÖR MAN PÅ VINTERN EGENTLIGEN? PULKA,KASTAR SNÖBOLLAR? GÅR I IDE? absolut ingenting för mig det här med snö. Nu vill jag ha sommar & värme så jag kan börja leva igen.

Nog om det, nu går jag & simmar och låtsats att det är sommar.

Ciao

NOT MY GREATEST MOMENT,


HELGEN

Helgen då, i fredags åkte vi ju tidigt till norrtälje där pillan bjöd på tacos. riktigt gott var det! sedan tog vi bussen till stan som tog as lång tid men vi hade as kul på bussen satt och sjöng och förade och sådära. det roligaste var när thess,pillan och Olivia skulle kissa. bussen lovade att vänta men den åkte bara så jag fick springa fram och stoppa den. så de kom med iallfall men hade lite panik där. sen drog vi in på Nype och dansade. men sen fick jag och thess för oss att vi skulle till folkets(i berga) och ja då åkte vi hem helt enkelt.

Igår satt jag först här hemma med robin och jhonny och lyssnade på tompa och drack skumpa, sen drog jag vidare hem till jennifers syster och förade och såg slutet av melodifestivalen. Darin har lagt på sig lite ju, haha. sen lyssnade på bara på massa 90-tal. och vilken stämning det blir då. får rysningar av hur bra sån musik är. sen drog vi till sportsbar och spelade lite biljard och dansade. men sen blev jag trött och mådde lite dåligt. tror jag börjar få tillbaka det där jag hade i somras. så nu kommer jag inte kunna dricka på ett tag igen. men det blir skönt. så jävla jobbigt att jag aldrig blir frisk bara! men det var en helt okej helg och sådär. nu väntar jag på att robin och jhonny ska komma hem med pizza till mig, ska bli så sjukt gott! imorgon börjar jag om med mitt nyttiga liv. måste ju jobba på kroppen till beach 10.. wowo. hörs senare babes!

SO TIRED OF THIS


Drama,hela tiden massa onödig jävla drama.
Att folk alltid ska göra det värre än vad det är, det är något jag verkligen inte förstår. eller ja okej, jag har också varit sån, NÄR JAG VAR 14,KANSKE? att folk aldrig lär sig. visst att det kan vara spännande med lite dramatik men att överdriva hela tiden för att få sitt liv att framstå som mer händelserikt. snälla hitta på något annat då, gör något spontant. vad som helst. Ibland måste man inse att alla inte vill samma saker och har olika intressen men då är det väl bara att göra det bästa av situationen. Visst jag kan erkänna att jag älskar att ställa till med en scen någon gång då och då. men gör inte det pågrund av minsta lilla. ta det när det passar in bättre isånnafall.

Nu blir det att ligga i soffan hela dagen, kör vi ikväll igen?det återstår att se.


Fridaaay!

Äntligen fredag, och idag blir det röjj! ska åka till norrtälje ett tag efter skolan och äta middag och föra där. eftersom pillan har fyllt år. sedan ska vi dra oss vidare till stan och dra ut där. Haha har även en deal med maria att om hon följer med till stan idag ska jag följa med henne till sportan imorgon. svårt val! gillar ju inte riktigt sportan längre. men vi får väl se. Och dessutom har jag bestämt mig för att lyssna på alvin och raka håret...NOT! Nu blir det skola, puss och kram och ha en underbar fredag! tjingeling

 


BTW

Börjar få panik på mitt hår nu igen, vill helst bara klippa av det men då får min pojkvän damp. men ärligt vad ska jag göra? blont?brunt? kort? långt? något annat förslag? kom igen nu. kommer göra ett besök hos frisören snart så säg vad som helst. ni vet hur impulsiv jag kan vara med sånt så ge mig ett förslag så kanske jag gör det ;).Desperat?svar ja

Just nu har jag typ som på bilden i inlägget innan, lite ljusare kanske.

Det är svårt när det är svårt

Jobbig dag idag igen, var ett tag sedan nu men det känns inte bra när det blir såhär. Har iallfall pluggat lite och ska väl plugga lite till, omporv igen imorgon. var ett tag sedan. känns som jag halkat efter lite nu igen. not good! men det blir väl så när man blir såhär osäker på vad man vill göra? Är inte så lätt det där. men står fortfarande kvar vid att jag ska kämpa tills studenten iallfall. har ju bestämt mig för det från början och nu är det ju faktiskt inte så himla långt kvar, har kommit längre än halvägs. och bara jag klarar det fram till sommaren kommer det gå mycket lättare sen, det hoppas jag på iallfall! Dock går det inte så bra på ta det lugnt på helgerna fronten. är så mycket som händer nu framöver så jag blir tokig. Alla fyller år den här årstiden känns det som. Skulle egentligen åkt till solna idag och ätit middag med emelie och klippt henne. men jag gjorde faktiskt ett bra beslut i att strunta i det och plugga istället. lika bra att få det gjort nu.


ALVIN


"jag och thess såg nyligen alvin och gänget, och shit vi vill verkligen vara chipmunks,tänk att bara kunna leva i träd och typ sjunga,galet! så släng er i väggen avatars, för vi vill vara chipmunks!"


Inatt är jag din


Sitter hemma hos thessan och myser, lyssnar på tompa såklart och så ska vi kolla på into the blue 2! den enda hyffsat nya filmen som jag inte sett! har köpt fett me chips,dipp och cola, hela tre liter faktiskt! sen ska jag sov här också!

THESS PAPPA TYCKER JAG ÄR EN BRA TJEJ SÅ DET SÅ! SUCKERS.

hörs sen då! ciao


Jag & mina vänner


haha, snygg


HAHHAHA

snyggaste

ingen kommentar

även kändisar har dåliga dagar

typ as snygg!!

HAHA, PERNILLA!

det där var lite bilder på mig och några av mina snygga vänner, mer kommer!


15/2-10

Idag är jag helt till och från, ena sekunden hyper andra jätte seg. har iallafall hunnit med rätt mycket hitills. varit ute med robins mammas hund,skolan,gjort nästan klart min tiara,lagat lunch,och snart ska vi handla. sen vid halv två ska jag möta upp Thess. och sen vet jag inte mer. skulle verkligen behöva träna. Måste även börja läsa i min bok i svenskan. innan jag dör av jenny downham. kanske är bra. haha en sak inte alla kanske vet om mig är att jag är galen i böcker. jag älskar att läsa. och skulle jag få välja mellan film eller böcker skulle jag lätt välja böcker. lever mig in i dem mycket mer och det är en så skön känsla. dessutom är det mer detaljer och mer djup i böcker. jag är en liten tönt ibland!men ända sen jag flyttade in med min film galna pojkvän har det inte blivit så mycket läsande för mig, däremot har jag sett hur mycket filmer som helst.

Har även fått ett litet förslag jag måste tänka igenom också. kan bli riktigt kul men vet inte om jag borde eller har råd. men vi får väl se, återkommer om den punkten.

IDAG FYLLER ÄVEN PILLAN HELA 18 ÅR, GRATTIS SÖTNOS!

P.S

Glömde gratta min farfar i förra inlägget,Han fyller år idag men tyvär kunde vi inte hälsa på honom pga av vissa omständigheter.

ALLA <3 DAG

Världens mysigaste söndag någonsin. Jag har den bästaste pojkvännen som finns. haha suckers! han är bara MIN MIN MIN! Har ätit gott och druckit lite vitt. och snart blir det glass. OM jag är lycklig. Det här året känns verkligen kanon. har så mycket roliga planer och mer impulsivt blir det. har fått ett litet förslag. kan vara sjukt najs men är lite osäker ännu. men man år väl se!


Imorgon är det back to school som gäller, kul att träffa brudsen. Nu blir det mera mys för min del, bye bye

OM JAG MISSAR NÅGOT IKVÄLL?

Sitter här på landet och väntar på att Robin och min kusin ska bli klara med hamburgarna. kommer bli galet gott för jag är riktigt hungrig nu. Imorgon är det alla hjärtans dag och alla vet väl vad det innebär? jag som upptagen sitter dock och tänker på vad jag missar, alla brudarna kommer festa galet ikväll medans lilla jag sitter här på landet och myser med pojkvän. Inte för jag klagar för det. men jag kommer allt ihåg hur det var. sjukt kul. nu har jag dock haft pojkvän i tre år och tycker inte det är lika kul längre att vara ute sådär. kanske för att jag inte kan ragga upp mig någon hunk längre. skämt åsido men. Nästa helg blir det iallfall utgång i norrtälje faktiskt med brudarna. och helgen efter det gör vi stan osäkert. måste ta igen det här nu! Men jag vill bara säga till mina brudar att ha en underbar kväll ikväll och festa lite åt mig med! jag vet att ni egentligen vill ha det jag har,världens bästa pojkvän ;) . kan jag iallfall glädjas åt.

Nu är det matdags, tjingeling så länge!

Today and this weekend

Skola, hem, packa, LANDET<3

Så mys att bara åka iväg med dig och

fira alla hjärtans dag och allt!

 


LEDIG

Dagens goda gärningar: Gick en promenad med Robins mammas hund, det var dock riktigt härligt. Stannade även kvar hemma hos dem och mös med hunden och katten ett tag. så söta. Sen nu har jag pluggat ett bra tag och skrev in allt på datorn så att jag kunde skicka allt till sophia som varit sjuk. tänk att jag kan vara en så snäll vän ibland va?

Nu är jag galet sugen på att träna men ingen vill följa med mig. så jag tror jag ska gå en lång promenad. skönt att bara gå i sin egen takt med musiken på högsta i hörlurarna och bara njuta. ja det ska jag göra! sen ska jag väl laga middag också. ingen aning om vad jag ska göra. man har verkligen ingen fantasi längre nu när man bott själv ett tag. kanske robin vet något han vill ha. Ska väl plugga lite till nu då.


sleep well

Typ glad igen, känns lite bättre idag iallafall. I helgen drar jag och älskling till mitt landställe, kommer bli så grymt skönt! orkar inte med det här placet längre. Har inte festat här på länge nu och det är riktigt skönt kan jag ju tala om! får köra lite roadtrips på helgerna helt enkelt. tur att de flesta av mina vänner inte bor här. så den här helgen blir det norrtälje, antagligen nästa med iaf en dag då pillan fyller år. sen vill jag åka till gävle också och hälsa på min älskling Denice Ander.saknar verkligen den bruden.

Imorgon skulle vi egentligen måla om här hemma men år se hur det blir med det, kanske inte hinner. vi har iallafall köpt massa färg så det blir av iallfall. annars då? ja jag har färgat klart min äckliga docka och det vill ni inte ens höra om. den är dock röd nu som jag ville. men inte på rätt sätt. ska väl inte tråka ut er längre. men har det själv rätt segt då älskling ligger och snarkar här brevid.
Godnatt sweeties.


deppinlägg

Känner mig helt tom. dagen har väl varit hyffsat bra. tog mig igenom skolan men det börjar gå lite trögt igen. vill men vet inte om jag orkar,är så mycket runt omkring hela tiden. känner mig grymt sviken och irriterad. men mest ledsen tror jag. ledsen för att allt ska vara så jävla svårt hela tiden. och allting blir bara värre jämt känns det som. Idag nådde jag verkligen botten. när man säger en sak i förtroende och personen bara babblar på om sig själv. jag behöver inte det, och verkligen inte just nu. en dag kvar sen är det studiedag och sen fredag. lär gå snabbt men känns väldigt hårt. Har iallafall något att se fram emot. Efter skolan ska jag olivia & sophia gå och sola och sen vidare hem till mig eller något och fixa oss och dricka lite. är ju lilllördag och så är man ju ledig på torsdag. elelr friluftsdag men ska simma. så kan få en sovmorgon iallfall. sen ska jag och Fia vidare någonstans men Olivia ska möta upp någon helt annan, spännande.

ska mysa med älsling nu. godnatt!

9/2-10

Nu är jag aldelles strax redo för skolan, ska bara äta lite frukost så ska jag väl börja gå. så himlans kallt ute bara. efter skolan blir det ikea eller något med pojkvännen. får se hur långt vi orkar åka. Är galet taggad på lite nya saker till hemmet.Men men ska väl försöka ringa fia och kolla om hon är vaken. man kan ju alltid hoppas.  aja ska väl skynda mig lite nu.



Brandfarligt

Känner mig helt slut idag, var som sagt på brandstationen. lärde oss släcka dockor och vad vi skulle göra om det brinner. har aldrig varit med om en riktig brand,ingen större iallfall så det kan ju alltid vara bra att veta.

dock har jag varit nära att starta en brand fyra gånger(när jag var yngre)kan ju berätta lite om dem ggr så ni kan få skratta lite,haha.

1.Satt och pysslade hemma hos mig, så av någon konstig anledning tog jag en piprensare och satte den runt min lampa och drog lite i den, tyckte det var skitkul för lampan tändes och släcktes hela tiden. men sen lät det POFF och så tog den eld. haha jag vågade inte säga till pappa så jag viskade till Julia? tror jag att det var att hon skulle springa och hämta vatten. men sen vällte jag en planka som var bakom lampan i all panik och den drog ut sladden och då slutade lampan brinna(y) smart sandra.
2. Vi spelade pingis hemma hos mig och pingisbollen råkade bli lite knölig så då skulle vi koka den i varmt vatten så att den skulle bli bra igen. glömde dock bort pingisbollen och ja. det började ryka lite. sprang ut med kastrullen i snön har jag för mig.
3. Jag och Julia(igen) skulle baka kakor och upptäckte att vi inte hade något bakpapper. hm folie eller plast? nej men folie det kan ju inte vara bra.. då grillas kakerna ju. så vi tog självklart plast och ja ni kan ju tänka ut resten själva. måste vara det dummaste jag gjort.
4. jag skulle kocka nudlar. och jag höll på att kolla på ett speciellt program på tv så jag satte bara på nudkarna och sprang till soffan. satt och kollade ett bra tag innan det började lukta bränt. ja jag hade såklart glömt bort nudlarna. förstörde en kastrull. mamma var inte glad!

men nuförtiden är jag väldigt noga med att stänga av saker och att inte gå iväg när jag lagar mat så jag har lärt mig min läxa iallafall men det där var inte mina smartaste ögonblick, förlåt mig mamma & pappa för att ni fick stå ut med alla störda saker jag gjorde som liten. PUSS på er!
Nu ska jag aldelles strax kolla design simon&thomas. älskar inredningsprogram.

it's not easy

Bröt ihop litegranna sådär nyss, men nu är jag hyffsat normal igen. Är lite jobbigt det dära med skolan vissa dagar. känns lite mycket. Robin ska iallfall skjussa mig till skolan snart så. skönt att vi inte har kunder idag. hade varit lite pinsamt med tanke på hur jag känner mig idag. känns förjävligt att jag kommer komma försent men ibland är det lite jobbigare.


SOVA,SKOLA,ÄTA,SOVA,OSV.

Då var dewt måndag morgon och jag ska snart börja fixa mig tills skolan. är helt slut som vanligt så skulle egentligen vilja krypa ner i sängen igen och sova tills nästa helg.men det går ju inte för sig. att man aldrig får göra som man vill! Idag är det studiebesök på brandstationen som gäller. ska släcka dockor och sånt,hoppas det finns många heta brannmän att kolla på så man inte somnar, hahaha skojja robin! kollar ju bara på dig. fan vilken dålig jävla humor jag har.ska väl ta tag i den här morgonen nu. skriver efter skolan. har ju fått klagomål på att jag skriver för sällan. men vafan jag är ingen känd bloggerska direkt. skriver för att det är skönt att skriva ibland och kan vara kul att kolla tillbaka. jag får mig iallfall alltid ett gott skratt när jag läser de gamla inläggen på bloggen. ibland undrar man.

Bjuder på as snygga bilder på mig och bästaste BFAM!


SATURDAY NIGHT

Fyfan vad kul jag hade igår. Det började med att jag & Thessan stressade sönder hela morgonen för att vi skulle åka till väsby. tog förfan två timmat att åka dit! längre än vanligt. sen sprang vi och köpte pizza för att sedan dra hem till Julia där vi skulle föra och fixa oss. hann dock inte så mycket eftersom att det tog så lång tid att åka dit och vi skulle ta bussen vid åtta till lokalen som eli hade hyrt. jag hade iallfall as kul och det är alltid lika trevligt att träffa alla igen. dansade exakt hela jävla kvällen. det var dock as jobbigt i början då jag hade mina as höga klackar så efter ett tag kastade jag av mig dem och körde på strumpor. riktigt chillat! haha. sen mådde vissa inte så bra så då skulle vi åka hem med bussen. och då sitter alkis thess och sjunger och pillar på mäniskan framförs hår? helt cp.. haha men det var så jävla roligt kunde inte sluta skratta. sen blev det nudlar och grease hemma hos mig. och idag är man självklart riktigt seg så jag kommer inte resa mig ur soffan mer.Så godnatt på er, imorgon är det skola som gäller. 


Förändring


Nu ska jag färga håret,spännande. visar hur det blir sen!


Min Hårfärg just nu.


my brain doesn't work today


Guldpandan,Akter,mormor. sen slutade det såhär!


FINALLY

Då var det äntligen fredag, idag i skolan åkte vi skridskor och det gick väl sådär eftersom jag är riktigt dålig på det. men annars var det kul. Jag vågade ju iallfall, brukar typ vara livrädd innan. och jag ramlade inte ens!

Kvällens planer ser ut som så att jag ska möta upp marra och gå och äta kina mat och kanske ta ett glas vitt. Sen ska vi väl dra oss hem till mig för jag ska tvinga maria att färga mitt hår, måste verkligen färgas nu. sen är jag taggad på att spela spel, men får se vad maria vill göra. måste packa tills imorgon också. tänkte försöka åka rätt tidigt så att jag hinner möta upp julia i centrum och hitta något som hon ska ha på sig. men får se när thessan vaknar!Det vet man ju aldrig.

ska lägga mig i soffan och kolla tv nu eller spela sims kanske, fyfan vad kul! kör nog på det.

<3

Jag drömde världens hemskaste dröm inatt! Jag drömde att min lillebror fick en obotlig sjukdom. och att han skulle.. aa ni vet. kan inte ens skriva det. Det är nog det värsta jag kan tänka mig att det skulle hända mina brorsor något! Ni betyder så mycket för mig till och med du Sebastian. Ville bara säga till dig och Rasmus att jag älskar er! kommer iaf lätt ringa er under dagen/kvällen och säga det! Ni är bäst!


Helt slut

Blev lite senare än vad jag hade räknat med. blev en lite längre simtur idag, för jävla skönt!
så orkar nog inte skriva om kändis fia idag men det kommer, och tro mig det vill ni inte missa!! kommer även lägga in lite bilder på mina asasAS snygga vänner. Imorgon blir det först till skolan, ska ha samhällskunskap & idrott. på idrotten ska vi åka skridskor. haha. det mina vänner är jag inte direkt proffs på om man säger så, men vi får väl se hur det går. kanske lär mig lite. sedan drar jag nog till väsby eller något. kanske blir hem till thess gamla kollega. men får se vart jag hamnar. taggar tills lördag iallafall då min lillskit blir hela 20år. det kan man ju inte missa!

jaja.. Nu ska jag ta en varma koppen & krypa ner i soffan & kolla film, sovmorgon imorgon eller iallfall till tio. galet skönt! Godnatt på er.

Back on track

Hur vet man att man är beroende av dokusåpor?
svar: Ja man sitter och pratar konflikter i klassen med några brudar och råkar säga "jag är inte här för att få några vänner". tur att PH är slut annars vet man inte hur det hade gått för mig, besatt? beroende? allmänt läskig? jaja. nog om det! dagen har varit bra! börjar äntligen känna mig som mig själv igen. Linda & Tanya kom till skolan idag för jag skulle ixa lindas hår. det blev skitsnyggt! färgade hela håret i en as fin brun färg och klippte litegranna.Ingen drastisk förändring sådär men för Linda som inte färgat håret på tre år blev det en jävla förändring. Första dagen på länge min pojkvän var hemma före mig. tänk att jag störde mig på att han alltid var hemma förut. nu saknar jag  det! hinner knappt se min snutte längre. HAHA snutte nu blir han glad (y).

Jag är verkligen på topp idag! wooohoo. Jag ska dessutom börja med en ny kategori här på bloggen. " ur en annan synvinkel,sophia englund(stureplans fia,ni vet?) ska berätta lite om vad hon gör som kändis och lite sådär. men det tar jag nog ikväll efter simningen. Nu blir det middag med älskling.den här dagen blir bara bättre!


Världsbäst


Du är verkligen världens bästa pojkvän,snart tre år med dig


Bra inlägg

Gissa vad jag gör just nu? pluggar såklart. känns verkligen som om det är allt jag gör nuförtiden. Gick ifs och solade med thess & olivia idag efter skolan. så nu är jag brun!(brunare). och jag och thess har precis ätit middag oxå! laxpasta a la thess. så jävla gott! Så nu ska vi plugga. väntar bara på att thessi ska bli klar med datan. tönten liksom så vi kan förhöra varandra inför provet imorgon.
ska läsa fia och sannas blogg nu och kolla om fia hon tagit tag i min kritik! haha no offence brudar men ni måste fan sluta skriva deppigt hela tiden! jag menar det gör jag med men lite mycket på senaste. annars är den as bra!! jag menar min är ju inte världens bästa heller. men jag är ju lite som jag är oxå.


Vad gör ni en kväll som denna snyggingar? ska ni kolla ph finalen som jag?


if you just want

Gud vad den här veckan går segt. är ju faktiskt bara tisdag idag! ska snart börja röra mig mot bussen. sen blir det lunch i skolan,svenska & samhälle. Sen raka vägen hem och plugga & städa. sen blir det innebandy med marra, haha hon läste mitt förra inlägg och var på att ses på en gång! bra skit. Idag blir jag ensam till middagen också. någon som vill hålla mig sällskap? det där med att vara ensam hemma är verkligen inte min grej.vill alltid ha någon att prata med ju! jaja. sen ikväll är det också äntligen dags för finalen av PH. woooho. dock vet jag som alla andra oxå vem som vinner. KUL (y) dåligt jobbat tv6. hoppas nästa säsong blir bättre och att ni lyckas hålla det hemligt då. men kan vara kul att se än då. älskar att se folk göra bort sig i tv. kanske ska prova på det själv? Nja. det där med att vara med i en dokusåpa är inte min grej. har för mycket människor jag inte vill skämma ut!

Nu måste jag springa som vanligt!


Lite små scary bild på mig och Maria

SO FAR, SO BAD

Måndag:Skola,plugg,träning
Tisdag:Skola,plugg,träning(?)PH final,mohaha
Onsdag:Skola,Prov,plugg
Torsdag:Skola,prov,kundpass(Linda),träning
Fredag:Skolan,väsby
Lördag:20-års fest!!!!
Söndag:Sova,plugga.


Personer jag Måste träffa denna vecka: Maria pacoste(var ett tag sedan,behöver min dos av marrafakkan) & Emelie Schubert( SAKNAR den).kan bli svårt med den andra eftersom muppen mest håller till i solna.kanske kan göra ett stopp där på fredag om hon har tid! Sen såklart BFAM, men henne träffar jag varje dag. men vill fan äta middag med henne någon dag.måste boka! du vet vad jag vill äta bror.mohahha. måste även klippa bror min. det var det jag vet nu.mer kommer garanterat.men mycket plugg denna vecka också! så ska fortsätta med det nu. visste ni förresten att Sandra är en förkortninga av det grekiska namnet Alexandra.inte så otippat va?


SE YA


Gaah,blir galen på rubriker.

Godmorgon,Godmorgon håller för tillfället på att fixa mig själv inför skolan. börjar klockan tio men ska få sjuss vid kvart över av thess och hennes kusin. Skönt att slippa gå i det här snöovädret. Ge mig vår/sommar nu TACK! Idag är det måndag vilket betyder frisör hela dagen.Tror jag har kund.nästintill säker. tror det är hon med pagen. då vet jag iaf hur jag ska göra och det lär gå relativt snabbt för sen efter skolan ska jag antagligen stanna på resurstiden och plugga lite till svenskaprovet på onsdag. Sen blir det träning som alltid på måndagar. lär bli styrkegympa men man vet ju aldrig.kommer nog bli ganska stressigt iallafall. Nu måste jag ta på mig vinterjackan och röra mig utåt.


Bye

RSS 2.0