Ibland räcker det inte med att man säger saker,man måste visa att man menar det också.

mys

Nu är vi äntligen klara för idag! haha nja har varit det ett tag men ändå,nu är det iaf fint här hemma..snart kommer Thessan hit och även Bella följer med ett tag.vi ska väl kolla på något på tvn och äta lite chips!blir nog mysigt.. imorgon är det skola och sen ska jag till doktorn någon gång också.. går nog bra.är dock inte klar med uppgiften ja skulle gjort tills ikväll pga att jag mått dåligt hela helgen och inte kunnat fokusera.men ska prata med min lärare om det imorgon.. nu orkar jag inte skriva mer.stter vid bärbara och den är lite konstig..

SE YA

s

Jobbig söndag

Har precis vaknat,Robin står och lagar mat till mig och jag har en fullspäckad dag framför mig. Ska städa hela lägenheten,handla mat för veckan,åka till täby en snabbis och köpa lite grejer,Och sen ska jag hitta på något med Thessan plus att jag verkligen verkligen måste ta tag i pluggandet också. Men förstår typ ingenting av uppgiften, när gick vi igenom det här liksom?

Igår blev det en mysig hemmakväll med Robin, vi gick till ica en snabbis och köpte bingolotter mm. vilket kul par man känner sig som när man handlar bingolotter och sköljmedel en lördagskväll..fick lust att dra hem och dricka massa sprit och bli galen. men det får jag ju inte så det blev lördagsbingo..vann såklart ingenting. nu kände jag hur hungrig jag är, hoppas muppen är klar med maten snart! hihi.

Ciao

MY LOVE

Fick precis ett samtal från ingen mindre än DENICE ANDER som är i stockholm och inte nog med det så sitter hon på fridays och dricker vår drink! OCH jag är sjuuk.. mitt liv suger verkligen.ville verkligen festa med den lilla muppen..ÅH.. aja vi får väl ta det när jag blir frisk.men attans.. haha..


Jag & Denice,en utgång från i vintras.


ÅÅH

Började må jätte dåligt igårkväll så blev inte så mycket pluggande för min del. Ska till sjukhuset på måndag och kolla vad detta är.Det är inget farligt så oroa er inte! men jag vill bli frisk nu nu nu! trött på att alltid vara sjuk..

Dagens + Rasmus och Robin är här och tar hand om mig! Vi kollar pokemon och äter glass. Haha stämning.blir hemmakväll ikväll igen som ni förstod.. kommer inte kunna gå ut på ett tag..måste ta det lungt och får absolut inte stressa upp mig.





YES

JA det här är exakt det jag vill göra en fredagskväll när alla mina vänner är ute och röjer sitter lilla jag hemma och..PLUGGAR?... ja men det är faktiskt sant..ska vara hemma hela kvällen och plugga..har iallfall laddat upp med en stor godispåse så då är det bara att köra..så ser min kväll ut altså.. inget festande för mig. GODNATT


KUL pernilla

Min "vän" Pernilla tycker tydligen jag är lik idol-Nils.. jag vet inte riktigt hur jag ska ta det?


snabb uppdatering

Just nu sitter jag hemma hos tessipessi och väntar på att hon ska bli klar så vi kan åka till täby...ska kolla på lite vinterskor mm.. ska även möta upp Maria å en fika eller något sådant.. har inte så mycket mer att säga.. ska springa till bussen..

later / S

Shopping är terapi!

Hej alla glada! Nu är jag iaf på toppen humör.Har varit nere i centrum hela dagen med mormor och shoppat lite nya saker. Det blev en halsduk,två par leggings, Skitsnyggt nagellack och sist mina nya ursnygga skor! så nu vill jag bara ut oh dansa i dem! Men det blir tyvär inte av ikväll.skulle egentligen till tegel för Amanda fyller 19 idag men är ju fortfarande lite sjuk och sådär.plus att jag har skola imorgon så det blir tyvär inte det:/ men tycker dock det inte är speciellt kul på tegel längre. I sommras däremot. fan vilket röjj vi gjorde det till då.särkilt kvällen med fian och Thess. sjuukt najs! men i helgen blir det nog utgång som gäller. På fredag ska jag antagligen ut med min sötnos Linda Backlund och härja i stan. Och sen på lördag blir det kanske Pilot stockholm med Engan och brudsen.vet inte riktigt vilka som ska med än isf. Nu väntar jag på att min älskling ska komma hem så vi kan börja laga någon god middag(spagetti & köttfärsås)Haha.. för att sedan kolla idol eller något ikväll, mysmyys..

PUSS & hej från en glad Sandra


Sjukling

Sitter just nu framför datorn och läser bloggar & äter lite smågodis,dålig jag är! men jag är sjuk så då är det okej att unna sig lite onyttigheter.Tycker iallfall jag! ska snart börja ta tag i svenskan..Riktigt jobbig text denna gång.Känns lite jobbigt. men ska ta tag i det. Sen lär det bli lite Gossip girl. Juste våran soffa har kommit nu och det börjar bli riktigt fint här hemma.



se you later


.

varför måste du alltid göra det så svårt för mig.

På väg till festen

Jag,Thess och sophia såklart!


klockan 04:12

Nu är jag med min sexiga bitch(thess) och lyssnar på sexy bitch.. daaaaaaaaaaaaaamn girl!

Skåneresan i bilder

Jag & Maria,på väg till Carro!

Jag & maria igen,haha

Bussen dit! lotter,lotter,lotter

Susanna,Lissan,Jag,Fia & Alexandra

Väl framme i skåne lekte vi lite lekar,haha


Marrafakkan,Alexandra & Jag


alltid vi fiaan


Toppen dag

Idag har jag haft frisör hela dagen,vi har haft modeller och då har min söta mormor varit min,hon blev riktigt snygg!hon blev jätte nöjd.och det var ju kul!för att tacka mig bjöd hon mig på middag idag,och då blev det såklart kinamat!så har haft en riktigt mysig dag tillsammans med min mormor..och nu kom jag precis innanför dörren..så snart ska jag bädda ner mig i sängen med en film och lite godis och vänta på att min älskling ska komma hem..Imorgon ska jag på studiebesök på riksdagen med klassen,kan bli intressant..har iaf skrivit riktigt bra frågar,eller hur töser?;)..sen efter det ska jag snabbt hem och packa och sola,för att sedan dra mig in mot stan igen då jag,sophia och Maria,kanske sanna? ska hem till Carro..vi åker ju till skåne imorgon så vi ska sova där imorgon natt för partybussen avgår klockan nio på lördag morgon..men vi ska iaf gå till en irländskpub nära Carro och ta en öl eller något för att fira henne..och sen så festar vi vidare i skåne såklart!riktigt taggad.

och till sist vill jag bjuda på en riktigt snygg bild på mig för att göra er på bra humör:)

HAHA,skämt åsido!

 

Vi hörs efter skåne då snyggingar! Ciao


Lillebror

Pratade nyss med min lillebror..ÅH VILKEN LYCKA! så jävla söt unge..

Jag:hej Rasmus
Rasmus:hej jajja
Jag:är du sjuk gubben?
rasmus:nej bara trött
sandra:när kommer du till mig då?
rasmus:när det blir morgon
hör han säga i bakgrunden till mamma:jag vill åka till jajja mamma.
jag:jag saknar dig
Ramus:jag saknar dig
jag:jag älskar dig
Rasmus:jag älskar dig jajja
jag:puss puss
rasmus:puss puss

Åh tänk vad bra du har blivit på att prata,du är ju trots allt "bara" tre år.min lilla sötnos.

Världens bästa bror



wednesday

godmorgon godmorgon
Har försovit mig & det känns inte bra!men ska snart ta mig till skolan och göra det bästa av situationen..
jäkla trist väder bara..Sen efter skolan ska jag,maria & sophia åka till täby och kolla på lite grejer tills lördag
då vi ska åka till skåne för att fira Carro..kommer bli så jäävla najs!är verkligen as taggad..så det ser jag
fram emot mycket.


Nu måste nog lilla jag börja springa mot bussen,men jag skriver nog när jag kommer hem ;) Tjing

Me,fian & Thessan





GRR

Fian & me, verryyyy sexy! (ironi)

 


RSS 2.0