Lycka

Det går bra nu, usch vad fult det lät att skriva sådär. men det går faktiskt as bra!


Godmorgon

Känner mig rätt ensam här hemma.bor hos Maria denna vecka med henne&Emelie,men dem börjar tidigare än jag så jag sitter här helt själv vid datorn men ska snart röra mig mot bussen.Längesen jag åkte buss från skärgårdsstad till skolan,spännande! Hörs ikväll / S


Fredag

Fortfarande sjuk,men snart kommer Älskling hem och håller mig sällskap iallafall! lär bli hemmakväll framför let's dance & solsidan!solsidan är iaf ás roligt,haha! siktar på att bli frisk imorgon.Min älskling Linda Backlund kommer hem till mig tidigt så ska jag fixa hennes hår.AS mys att träffa henne!

Ser fram emot helgen nu


Jag och Denice från en av våra utgångar,donken!

Ska snart gå en promenad med Thessan om hon blir klar idag!haha hon kan vara lite seg ibland men förhoppningsvis skyndar hon sig lite. Jag är fortfarande sjuk och det känns inte direkt bättre idag men vill verkligen bli frisk till imorgon då det är fredag och allt.jag menar jag lever ju mer eller mindre för helgen nu för tiden då jag är galet skoltrött.

Jaja, helgens planer ifall jag blir frisk!(hoppas,hoppas)
Fredag
:Vara med marrafakka iaf,lär bli i berga.kolla solsidan.VIKTIGT!
lördag: Antingen en lite annorlunda 20-års fest.eller fira en 18åring i stan med alla mina sötnosar från väsby och Snyggingen från gävle,och när hon kommer brukar det ju bli rätt spårat!det lutar åt det andra men vem vet.Thessan ska med oavsett iaf,det gillas!
Nästa vecka byter jag även adress för ett tag;) spännande va?haha. skriver på söndag vem jag ska bo hos!kommer bli galet iaf!


5:29

Så då har man ryckt upp sig själv lite med en dusch&ansiktsmask.Ska även proppa i mig massa medicin,vitaminer & frukt så får vi se om jag är piggare imorgon! Förhoppningsvis blir det så,vill inte missa mer i skolan.men är man sjuk så är man inte så mycket att göra åt. Ska försöka gå en liten promenad ikväll också,kan behöva lite luft då jag börjar känna mig rätt instängd här i lägenheten.


Stackars lilla mig

Det enda som gör mig glad idag är den där solen som lyser in från mitt fönster idag igen. Annars suger livet för tillfället, för jag är som sagt sjuk.Och dessutom helt ensam hemma,vilket är det värsta jag vet då jag är enormt sällskapssjuk. Dock hatar jag när min pojkvän är hemma när jag är sjuk för jag menar man är ju inte direkt fräsch då.Men någon annan får gärna komma och ta hand om mig? bara att ringa om ni känner er sugna!


JAG ÄR SJUK :(

.

Helt okej, helt enkelt

Dagens + Var i berga c och åt på anjas och kollade runt med thessan,alltid lika trevligt.
Börjar bli riktigt bra på det här med storhandling.Hollywood fruarna ikväll.äntligen något att skratta åt.Solsken.Snöbollskrig med berra&thess.berra förlorade stort!!Påsklov om fyra veckor.

Dagens -
seg lektion med vickan.fattar inte hur hon orkar prata sådär länge?.Börjar bli sjuk!!Gaah.vill inte.Allmänt jävla seg.Jobbigt plugg i veckan.

Mer plus än minus iallfall det går framåt.Hoppas det är bra väder imorgon igen så snön går bort snart!Ska sluta tråka ut er nu, bye


TODAY



10:38

Hatar när man piggnar till lagom tills då man ska sova, sjukt störande. Aja orkade jag ta mig en dusch och just nu sitter jag med min leransiktsmask som jag fick av Johanna i julklapp. Tycker den är rätt bra faktiskt!Känner sig dock riktigt snygg när man ser ut som en smurf i ansiktet(ja,den är blå)men annars så.måste försöka sova nu.tåget går 9:25 imorgon.Jag vet att ni andra säkert behöver vara uppe mycket tidigare.men ja,jag klagar ändå.


Kvällens planer

Cougar town,Gossip girl,blåsingen,middag a la sandra(pasta&tomatsoppa) sen sova,sova. skola imorgon!


Söndag

Gud vad trött jag är på att vakna upp och alltid se den där snön utanför fönstret.Nu vill jag ha vår så man slipper alla jobbiga vinterkläder och att man faktiskt får mer lust att gå ut överhuvudtaget. Såhär länge har det inte varit snö på flera år. visst det har varit hättehärligt med en vit vinter.men nu vill jag ha en riktigt solig vår/sommar.

Dagens planer: Städa här hemma,gå en promenad(om man orkar gå ut), träffa Thess som jag inte träffat på hela lovet.


TVÅ BILDER FRÅN IGÅR


Luftslottet som sprängdes

Jag har ju inte hunnit se den ännu så idag blev det äntligen av, ja den var väl bra. jävligt spännande.haha Fast robin somnade så antar att han tyckte den var seg. Nu ska vi kolla blåsningen och sen blir det sova.ska upp tidigt imorgon och hämta mina lillebrorsor och åka och bada. Min yngsta bror fick det i födelsedagspresent av mig och han lät riktigt taggad i telefonen idag. så det ser jag fram emot! sen blir det nog hem till skärgårdsstad och mysa med familjen. Tänkte även träffa maria sen på kvällen!


Ajuste, kryssningen igår! det var riktigt lyckat faktiskt. Mest chill men det var trevligt ändå. träffade på en massa galna människor,haha. både nya och gamla ansikten. alltid trevligt.

HÖRS IMORGON DÅ BABES!


Jag trivs bäst i ditt sällskap


Mitt liv,Min bästa vän,mitt allt!


Att komma över sina fobier

Visste ni att Sophia Englund(även kallad kändis-fia) är livrädd för hajar.helt ärligt så gråter bruden när hon kollar hajen. men ändå har hon & Sanna en blogg som heter "sharksonheels". och headern är på hajar. så Fia ser altså hajar varje dag då hon går in och skriver. Kanske ska prova den metoden. och ha en orm som header? nej för fan! då kommer jag inte våga gå in här.kanske lika bra. den här bloggen suger ju verkligen.Jaja. det ska styras upp. jag och Fia har lite planer om man säger så.

Nu ska jag fixa mig inför kryssningen och ta ett glas.

Sportlov

kom hem från kryssningen igår,Kryssning igen idag,direkt till tegel imorgon.livet är rätt skönt när man är ledig. ska försöka ta mig till väsby i helgen också. saknar mina babes dära!


RSS 2.0