Landet imorgon

Vilken jävla vecka, Är nog dags att bli nykterist. Imorgon åker jag och min älskling till mitt landställe.kommer bli super mys.bara ta det lungt och sola och bada om vädret tillåter.Kul att träffa papsen min också,har inte träffat honom på hela sommaren och det känns jätte tråkigt.saknar verkligen honom.och sen blir det ju kul att träffa släkten.så ja det här ser jag verkligen fram emot.så den här dagen kommer bestå av packning och städning inför morgondagen.Hörs när jag kommer hem, Ciao





Jag & Robin när vi var ute och åkte båt tidigare i sommar
 

PÄRRY & JÄRRY


Nu sitter jag och thessan och sjunger till smurfarna & ska typ snart kanske till sportan! wiiihooo
Visst är vi snygga,btw? syns att vi är bröder iaf :D

Tjing tjong

En färgklick i vardagen

Just nu sitter jag här vid datorn och njuter av en super god pastasallad jag precis gjort.orkar inte skriva vad jag haft för mig senaste tiden.men har haft det underbaaart kan jag lova! jobbigt bara att det resulterade i att jag mådde hur dåligt som helst igår men det får man ta!snart ska jag iväg till onoff och köpa en rosa mixer,haha stackars Robin men ska han bo med mig får han leva med sånt.jag tycker ifs att den verkligen kan pigga upp vårat tråkiga kök!


Såhär ser snyggingen ut,ca 450 kr på onoff!

insane

Har tillbringat min dag på Gröna lund med min familj.har inte gjort något tillsammans på hur länge som helst så det var super mysigt faktiskt..och sen så tvingade min låtsatspappa upp mig i insane oxå..var livrädd först men den var inte så farlig.hehe tjänade iaf 500kr på att åka den,woho! så det blir inget tommys för mig idag utan maria kommer över och badar snart.är i skärgårdsstad hemma hos mamma.orkade inte åka hem till den tomma lägenheten.saknar dig lite älskling.hihi..men du kommer ju hem imrogon :D

Igår var jag hemma hos Celine och drack lite,det var riktigt trevligt! det var bara jag emelie celine och oskar men det var ändå hur mys som helst..fick sjuss hem av Emelie på hennes moppe och sen sov jag gott hela natten!vaknade ifs sju av att solen lös mig i ögonen..sov i brorsans rum..idiot som inte har rullgardin säger jag bara!

nu vet ni lite vad jag gjort, vi hörs .

/ S

så kan det vara

När ens pojkvän drar till skara(haha oseriöst men sant och det rimmade ju)

Hemma igen. var verkligen skönt att komma bort ett tag men också skönt att komma hem igen.
Har inte haft någon ork att blogga senaste tiden.inte gjort något intressant heller..
var på ikea igår och köpte massa nya tallrikar,bestick,glas osv till lägenheten..
Idag har jag bara tagit det lungt,träffat Thessan en snabbis och åt på indiska,jävligt gott faktiskt.
nu sitter jag här i min ensamhet och väntar på att Maria ska komma hit.
Robin åker iväg inatt så då blir lilla jag själv här hemma.och ni som känner mig vet hur sällskapsjuk jag är.
känns faktiskt jävligt trist. men får ta hit brudarna och ha tjejkvällar.sånt är faktiskt underskattat.kan vara det bästa
som finns! på onsdag lär det bli tegel & torsdag kanske tommys. haha bra liv man har!


Ett stort jävla minus är att nästan alla är bort resta denna vecka! så om någon vill ses är det bara att slå en pling.


En bild som alltid får mig på bättre humör,vart håller du hus bernhardt?




lite bilder från igår



Snodda av queenie ;)

Måndagsäventyr

Ja vart ska jag börja.. fyfan vilken kväll igår. det började med att Linda kom hem till mig och så började vi dricka lite.sedan blev det att springa till bussen för att vi skulle hem till Jossan och föra vidare..vi drack kanske ett glas till där sedan var det bara att åka taxi hem till jonnie..där var vi inte så länge heller men vi lyckades iaf ragga upp Gurra som hängde med till stan.(vi tog en taxi från Jonnie dit vid kanske ett)väl inne i stan dansade vi loss på viktoria tror jag det hette? är ju inte så stort utbud på klubbar på måndagar, men det var faktiskt riktigt kul!sedan bar det av hem till Jonnie igen där alla sov så då bestämde jag mig  för att ta bussen hem som gick klockan halv sju men då var det ju bara det att min klocka gick fel så jag väntade på bussen i 40min och trodde jag missat den.så jag tänkte precis ta en taxi då den dök upp.mådde så sjukt dåligt pga vätskebrist.trodde att jag skulle törsta ihjäl..och det har aldrig tagit så lång tid att gå från stationen till mormor som det gjorde.. så om det var någon som såg mig vingla fram på åkersberga runt sju imorse så var det föratt jag hade skavsår och för stora skor och inget annat,haha!väl hemma hos mormor blev det att äta jordgubbar och loka för att sedan däcka i sängen.sov kanske en timme och sedan vaknade jag av att folk ringde och frågade hur det var med mig,hade tydligen smsat en del inatt (y)..Nu har jag kommit hem för ett tag sedan och tänker inte gå upp ur sängen mer idag! så ni vet.

ett stort plus var att jag fick träffa queenie igår också som åker till spanien idag och ska vara borta ett tag,kommer sakna dig gumsan!
och Linda med för den delen, vi måste verkligen börja umgås oftare vi tjejer så långt ifrån varandra bor vi faktiskt inte.men men nog om vad jag haft för mig ;)


Imorgon blir det båtfärd för min del så är hemma på söndag tror jag, får se om jag srkiver något innan dess.








syster på besök


Äter pasta carbonara och fixar mig för tilfället.. idag kommer...till mig haha ja guess who? nej tror faktiskt inte ni kan det för det är ingen mindre än Linda Backlund kommer hem till mig.det var verkligen inte igår. Så just nu väntar jag på segisen som lär komma om någon timme liksom.lite drygt men men jag får väl börja dricka lite för mig själv. för senare ikväll tror vi att vi ska in till stan & hitta på något där.får se om det blir krogen eller inte.men något kul ska vi iallfall hitta på!
Nu ska jag leta upp något fint i garderoben och sedan sminka mig.Ciao


Jag & Linda för ca fem år sen, då var vi snygga va!



Fridaaaay

Godmorgon alla glada! för idag måste ju alla vara glada eftersom det är fredag! Och idag ska jag iaf vara med min kära vän Sophia Englund.och det är ju alltid kul.Fan fia det här är vår fjärde eller femte sommar tillsammans.Gud vad tiden går fort..Så den här kvällen lär bli lika rolig som våra andra miljoner kvällar tillsammans.hihi men längre än så har vi inte kommit ännu får se vad som händer ikväll helt enkelt.Har verkligen inget mer att skriva nu. så ha en bra fredag, tjing!


Oldies på mig & Fian


Klumpiga jag

Ja jag måste ju erkänna att jag är sjukt kass på att blogga nu när jag är ledig.men när det är så varmt och skönt ute i solen vill man ju inte sitta framför datan.. Igår var jag iaf på tegel.det var kul bara att det var så sjukt varmt man kunde ju knappt andas där inne..åkte hem med nattbussen och jag har nog aldrig mått så dåligt..trodde verkligen jag skulle spy ner hela bussen men sån tur var så gjorde jag inte det!Utan istället blev det lite trevligt fyllekäk på statoil för att sedan gå hem utan skor(aldrig mera klackar) fast fick låna älsklingens ett tag,tack för det! haha har ju aldrig hänt förr då. jo kanske..

HAHAHAHA roligaste idag var ändå när jag och Robin badade i poolen så skulle jag hoppa i och så låg robin i vattnet och så klumpig som jag är råkar jag hoppa rakt på hans rygg..så nu har stackarn ont..fyfan vad jag är klumpig jag är..sjukt..sånt händer fan inte på riktigt..
ajja nu ropar han på mig också.. ikväll skulle jag egentligen till sportan men blir hemmakväll med älskling,en aning sliten från igår.. haha nu får han damp så måste rusa.ha en bra kväll!

Puss hej

RSS 2.0