BENGT-ÅKE ÄR SÖT

Nyss kollat eclipse och den var väl helt okej. nu ska jag sova men kan inte sova. imorgon är det fredag men det känns inte som det. Idag efter skolan mötte jag upp Maria i centrum, sen kom Emelie och sist Paulina. Vi åt middag på coco och hade det trevligt.sen köpte emelie en hamster till maria, den ska heta bengt åke tror jag. de var dock lite osäkra då de inte tyckte den såg ut som en bengt åke. men oavsett vad den ska heta så var den söt. jag vill också ha en men inte det inte. dumma robin.

Haha man kan tro att det är en femåring som skrivit detta inlägg men det är faktiskt Sandra 19 år(snart 20)


lite tankar sådär

Deprimerande tjej. kanske varit lite mycket nu igen men det löser sig! det gör det alltid på något jävla sätt och tur är väl det. Ligger i sängen och kan inte sova som vanligt. Älsklingen började tjata om att jag var halvfull och att det inte skulle bli rätt då. Och när jag frågade vad i hela friden männskan snackade om så skrek han att jag inte fattar för att jag inte har samma jobb som han? haha herregud. lite väl insatt i jobbet kanske.

ska typ sluta blogga också, datan känns som ett så onödigt tidsfördriv. vill hitta på andra saker. leva på riktigt och inte genom en jävla burk.



BESLUTSÅNGEST

Vad gör jag nu då? när ingenting blev som man hade tänkt. två års slit i onödan. för vadå? 34,50 i timmen. ett jävla skämt.


Ingen tycker om dig

Så sjukt hatad, och du fattar det inte ens. Du är ett skämt

Lördag

Ikväll står det jobb på schemat och jag börjar om en halvtimme så ska väl börja röra mig nu snart.Hoppas det går bra nu. tjing 


Tjoho

Gick bra på praktiken idag sen blev det lunch hos mormor, sen vidare till skärgårdsstad och träffade Emelie och Maria ett tag. sen nu är jag hemma. haha hetsig dag! Och imorgon ska jag på anställningsintervju, helt sjukt! de ringde upp tio minuter efter att jag sökt. verkligen jättekul!! hoppas på att det blir något med det här nu det vore så roligt tycker jag!



Måndag

Gud vad seg jag varit hela dan dock kul att komma tillbaka till praktiken, behöver lite rutiner nu igen känns det som! idag ska jag kanske till skärgårdsstad och träffa Emelie&Maria men får se om jag orkar nu blire iaf att sätta sig på balkongen med wok och korsord(ja, jag har blivit en tönt när det gäller sånt)


Praktik

Nu ska jag snart dra iväg och praktisera,har fortfarande lite dagar kvar att ta igen. Igår blev det thaimat och bingo tillsammans med familjen. var riktigt trevligt faktiskt.

Nu måste jag sminka mig och fixa håret, tjing


RENT JÄVLA HAT

Om jag skulle säga att jag avskyr dig så skulle det vara en komplimang, Du är en patetisk människa och jag hoppas du någon gång växer upp och inser det själv innan det är försent, du har mycket att förlora men det bästa har du redan tappat. Du kommer aldrig vinna tillbaka någon respekt hos mig eller någon annan. vi skrattar åt dig inombords!

GAAH vad du äcklar mig ditt jävla svin, efhjfehbrgejregerbjvklnfkölökmdtrshocgfdgddrdhgdbvfmb
hejdå

Life is a fucking party

Onsdag,Torsdag,Fredag. en dag till & jag stupar, seriöst! haha inte van vid det här längre. Ikväll blir det iaf lugnt. nu vill jag ut i solen! later
 


Onsdag

Godmorgon mina kära vänner, idag kom till och med jag upp tidigt. har varit vaken sen nio faktiskt och det är ju bra. har varit nere vid poolen hela morgonen tills nu och solat lite och nu gick jag upp igen för att äta frukost på balkongen. Har jag sagt att jag älskar min balkong? så sjukt mysig!


Min balkong just nu & min snygga skoldator!


wooho

Nyss varit ute & gått en powerwalk, känns grymt bra nu faktiskt. dock är jag fortfarande sugen på att träna så ska göra lite situps och sen ta en simtur i poolen. duktiga jag! har desutom städat idag här hemma så nu kan man bo här hemma igen. Imorgon kommer min kära vän Maria Pacoste hem också!! Äntligen.

bye bye / s

TRÅK

Idag har varit en seeg dag. varit i täby med mamma, hittade nada. och sen åkte jag hem och mötte upp älskling. köpte kinamat och nu ligger vi framför tvn och kollar på lyxfällan.vill hitta på något ikväll men alla är sjukt sega,jobbar eller är borta. it sucks.


min dag idag


blev ingen bio utan en runda till kista. åt på tacobar och köpte gardiner.nu ligger jag i sängen med bärbara och älskling ligger och sover här brevid som vanligt. så trist att vara själv varje jävla natt..haha. dock är jag inte själv utan världens äckligaste djur surrar omkring här inne. måste döda!! Imorgon blir det träning!!! det måste jag annars kommer jag bli stor som ett hus snart! jaja... kommer aldrig sova om jag sitter här framför datan..ska hämta ett glas vatten,försöka få bort äckel djuret och sätta på någon gammal härlig rulle. Natti


BIO!

Ojoj vad duktig jag var på att blogga idag då, nu har mamma äntligen åkt.haha jag överreagerade nog lite men så kan det vara ibland. just nu är jag såhär grymt snygg som på bilden ovan. ska börja fixa mig för det blir antagligen bio med älskling!! har dock ingen aning om vad vi ska se men det löser sig. jag vill se eclipse, fortfarande inte sett den. men det lär ju inte Robin vilja. MÅSTE fortsätta fixa mig nu, mitt hår är kaos. blir tofs kan jag lova. tjingeling


jobbigt,jobbigt

okej,det blev lite bättre. vi åt en mysig lunch och sen gjorde jag mami snygg i håret. men sen började hon hålla på igen. gå runt och plockar och gör mig galen. jag flyttade hemifrån av en anledning!!!aja ska väl inte tjata om det men jag blir som sagt galen av henne. men men.. jag vill gå ut och äta och gå på bio eller något sånt. undra om älskling är på! later


HATKÄRLEK

mamma är här & jag håller på att bli galen. påminn mig om att aldrig ta hem henne igen.. går omkring och klagar på precis allting.. bry dig om dig själv tack!! färgar hennes hår nu iaf och sen ska det klippas. det här kommer inte sluta bra.

Jag & mamma


3 augusti

Nyss när jag vaknade kollade jag ut genom fönstret och solen sken så jag hoppade upp ur sängen,klädde på mig och fixade mig men nej? nu är den borta typ. bra där sandra! men får hoppas att den kommer fram igen. nu blir det frukost och sen in i duschen iaf!

Junibacken

nu ligger jag här i min säng och kan inte sova som vanligt, klockan är juh bara halv tolv liksom. men älsklings semester är slut och jag börjar skolan snart. Ångest. och då kan det vara bra att försöka få lite rutiner igen. sug väder har det varit idag dessutom! var på junibacken med mami&Rasmus, var riktigt mysigt dock hur mycket folk(barn) som helst. så man var helt slut efteråt.


Jag & hjärtat på landet för någon vecka sen


RSS 2.0