senaste dagarna

Helgen , haha ja vad har man att säga liksom.. i fredags var jag i väsby. sen åkte vi in till stan för vi skulle bowla med emelies solna-polare, haha. men jag var för hungrig för att vara med så jag och emelie gick och åt istället. letade runt efter någon mysig resturang . men allt kostade över 200kr. och det kändes lite för dyrt för min ekonomi så det slutade med att vi åt på grillen. haha. hamburgare o pommes. det är grejer. vi hade iaf ganska kul till och från .. några missöden som att vi fick vänta på tåget i en halvitmme. och att jag blir jävligt grinig när jag är hungrig. vilket emelie fick uppleva. åkte tillbaks till väsby och mötte Linda, Julia, Tanya. kul att se lite av de oxå även fast det bara var en snabbis.

har fått min present av papsen nu också. det var en mobil. woho. det behövde jag verkligen. en Sony ericsson C902. blev riktigt glad. behövdes verkligen . och jag är jätte nöjd med den än så länge.

sen i lördags åkte jag in till stan tidigt. för jag skulle fixa mina naglar. blev supernöjd som vanligt.sen köpte jag nya skor för mina blev snodda förra helgen.förjävligt att man inte ens kan ta av sig skorna när man går någon stans. aja nu blev väl någon fattig jävel glad.haha. sen Igårkväll. haha ja. vi förade iaf hos thess mormor(haha). sen så drog vi vidare. orkar inte gå in på några detaljer.verkligen helt störd kväll. haha.
och idag är man sådär härligt bakis som man brukar vara på söndagar.plus att jag inte sovit något inatt.

så det ska jag ta igen nu ;)

Just a picture



Det första som slog mig

Idag är jag hemma , hade inte hunnit klart med Novellen . så nu är jag hemma och skriver på den . haha känner mig så dålig som inte är i skolan . men det började med att ag missade bussen. och vi har ändå bara sug lektioner.så det känns toppen att vara hemma och ta det lungt. är faktiskt lite snuvig också.fast just nu håller jag på och muppar mig med folk på msn . haha jag är jämt på så stört humör när jag gått upp tidigt. fast jag har sovit ordentligt. somnade efter på spaning med Bridget jones igår. blev lite besviken över att det inte var ettan. jag trodde det. men men. har bara sett tvåan en gång innan pch det var längesen så det var lite kul oxå. fast den kan inte mäta sig med ettan. fast Bridget är ju så jävla skön. den tjejen säger verkligen precis som hon tycker när som helst. och det gillar jag .

pratade nyss med emma också på msn och vi har bestämt oss för att köpa spinningkort på söndag . fuck vad najs.det behöver jag.haha plus att det känns bra att börja med någon så man slipper gå dit själv jämt. känner även några till som går på spinning där som man kan gå dit med ifallat emsan är sjuk eller något. så det är skönt..

Nu ska jag fortsätta på min novell , som btw suger. haha jag fattar knappt själv vad den handlar om. men jag beundrar mig själv att jag skrivit så mycket om bara massa skit. jag ska nog dock inte bli författare iaf. haha men det knäppa är att när jag var yngre älskade jag att skriva. jag skrev så fort tillfälle gavs och mina lärare tyckte jag skrev jättebra. en av mina lärare blev så rörd att hon började gråta när hon läste en text jag skrivit. de sa alltid att jag hade talang i skrivandet. men det verkar vara som bortblåst. tror jag tappade lusten i min förra skola. kände ingen direkt uppmuntran från läraren där.


Puss på er / Sandra


som vanligt.

Ja jag är ganska ojämn i mitt bloggande känner jag. men jag hatar verkligen att sitta vid datorn. känns som slöseri med tid. ändå har jag något slags begär. man vill ju känna sig lite uppdaterad och kolla runt lite en gång om dagen och kolla om någon kul hänt.
Igår var jag i täby med emsan. vi åt middag där(donken,haha) och gick runt och kollade lite..jag hittade ingenting.. har ingen större köplust n när det börjar komma massa höst/vinter kläder.

Idag har jag bara varit i skolan,tråkdag. Matte,idrott,estetisk verksamhet. boring boring. men imorgon blir det frisör hela dagen. så det är super skönt.

börjar komma efter lite i matten oxå, typiskt. bara att ta hem & plugga.


Ikväll ska jag göra något lite otippat, ska iväg & spela innebandy med en kompis. haha. jag älskar att röra på mig och jag hatar att bara träna på samma sätt hela tiden. så det känns skönt. kan behöva det efter allt godis jag pressat i mig  idag. har inte riktigt tagit tillbaks mina gammla matvanor jag hade innan sommaren. men det är på G, I think.

nu ska jag vila lite & kolla om det är någto kul på tv 'n . Puss på
er

Lite otippat

Haha pappa ringde nyss & sa att det inte är min rosa bärbara data som jag önskat mig. han läser tydligen min blogg.. :P lite kul ..

Ikväll ska jag vara med Olivia & Fiya. ska bli kul ! men vet inte riktigt vad vi ska göra. något kul blir det iaf garranterat !
skriver mer om det imrogon. fast man kan ju aldrig lita på mig när det kommer till sånt. har inte alltid tid att skriva här.. :p och imrogon blir det ikea med mamsen och så ska jag lämna in min mobil på lagning ska bli skönt att få det fixat .
Nu ska jag dra , Puss på er

Inte så kul

Inget specielt alls idag , skolan, täby , hem.. hittade inte ens någonting. tråkigt!

nu ska jag kolla på idol, tja


En vän är en som vet allt om dig, och som ändå tycker om dig.

.

RSS 2.0