sweet

Sitter hos maria nu och förar lite och lyssnar på underbar musik, maria har samma musiksmak som mig så vi kör bara massa oldies. ILOVE. dock ser iaf inte jag lika snygg ut som bandidas utan mer som woody..ni vet i toy story.. hahaha.. så illa! bilder kommer sen.. snart ska vi antagligen möta upp grabsen och föra vidare. men maria är ju icke snabb.



Jag & min mari för läängsen,osminkade och fina.


Kyss på er snyggingar


Skiva

Haha två av mina närmaste vänner är anmälda till paradise hotel. jag kommer dö om någon av dem kommer med! jag har anmält Maria Pacoste, haha och Queenie har anmält Denice Ander. Jag tror både dem kan komma långt om man säger så ;)Ikväll blir det skiva med paradisehotel Maria, hahha måste börja kalla henne så vi ska klä ut oss till bandidas, sexy huh?


Lyckad kväll

Dagen igår började redan den riktigt bra då jag och älskling gick och köpte frukost och slog oss ner vid kanalen innan skolan så jävlans mysigt. Sen blev det skola+praktik. Efter det mötte jag upp Marrafakka och så satte vi oss på cocobar och åt och tog en öl(jag iaf,då maria kör vit månad) sen blev det hem till Celine och fortsätta föra med dem vilket var jätte trevlig och verkligen kul att träffa Celine då det var ett tag sen. Men kvällen slutade inte där utan vi cyklade vidare till Tommys där vi dansade och hade det bra resten av kvällen.


kommer bilder sen då det är Maria som var fotograf igår. Nu vill jag ut i detta underbara väder!

Promenad

Kom precis hem från en härlig promenad med min älskling. man vill ju bara vara ute dygnet runt när det är så skönt väder. Imorgon börjar jag klockan tio och efter skolan blir det troligtvis praktik.

Nu ska jag kolla lite tv & försöka sova, natti!

Längtar

SOL idag igen,kan det bli bättre? Nu längtar jag bara tills juni för då jävlar händer det grejer,har redan näst intill hela juni planerat redan. Och om en månad då händer det roligaste av allt. jag längtar!! Nu måste jag bara ta tag i dte sista i skolan och det går faktiskt riktigt bra än så länge. ska ju plugga varje dag i två veckor men duktiga jag har gjort lite uppgifter i för väg så idag har jag inget plugg och inte i helgen heller förens söndag då jag ska börja plugga till natur provet. sweet!Nu tänkte jag kolla Gossip girl och vila ett tag medans jag har chansen. inte ofta det händer.hihi ikväll vill jag simma,men vi får se hur det blir med det!

Om en månad hjärtat, det kommer spåra!!



TJINGELING

lovely


Vi tog färjan från slussen till djurgården som riktiga turister

SNYGGA

Underbara Grönalund

Vad gör denice? haha

Anledningen till varför man inte tar bilder nerifrån(min dubbelhaka,haha)

Glada jag

Äcklig fågel som höll oss sällskap


Grey

Varför sitter jag fortfarande vid datorn? tåget går 08.39 imorgon.Är verkligen databeroende. stirrar in i skärmen.inget händer. stirrar lite till fortfarande nada. men ändå här.Nu måste jag försöka sova innan jag blir galen.  kyss / s


Underbart

Har inte riktigt haft tid att blogga när vädret är så underbart! Jag & fia satt vid kanalen ett tag igår och bara njöt. Mycket mycket plugg nu fram tills sommarlovet, men livet är rätt bra ibland ändå.

Hann med en promenad nyss med Frida & Julia iallfall. plus poäng.


liten fundering sådär

Undra förresten hur många gånger om dagen jag pratar med maria på facebook chatten egentligen.. ILLA

natti

varit ute och gått en promenad med Sebastian och philip nu blir det sova!! imorgon är det skola.



Sommar!

Robin "badade"


haha ser smällfet ut, men så kan det vara ibland.


Gud vilket sommarväder det bev igår då, idag med för den delen! Underbart. nu är jag lycklig!


Uttråkad

Åh,kom hem snart då älskling! jag börjar känna mig riktigt ensam här hemma nu då jag varit det hela kvällen. Alla vännerna och pojkvännen är ute och gör roliga saker. Alla utan jag.. och fia, haha. vågar inte ens ringa henne för vem vet,hon kanske har dragit ut. jag menar är det någon som är som mig så är det väl ändå hon. som blir helt galen av att sitta inne och helt plötsligt bara drar på äventyr.men jag hoppas hon är hemma så jag inte känner mig ensam om att vara det ikväll. har fått mycket gulliga fyllesamtal iallfall. Maria ringde och spelade upp summer of 69. vilket alla mina gamla vänner vet är MIN låt, mycket minnen från skärgårdsstad med den!! sen ringde brorsan och Oscar och skrek lite! och sen ringde jag robin och då var han söt som alltid. det gjorde min kväll iallfall att höra från några av mina sötnosar!

Nu blir det att lägga sig i sängen och fortsätta kolla cougar town, se ya

"bara för att jag är en sån jävla stjärna"


Tonight

Mår lite bättre nu faktiskt,hoppas det håller i sig och att det börjar bli bra! Ikväll blir det förmodligen hemmakväll dock börjar jag bli rastlös efter att varit hemma i 3 dagar nu så man vet ju aldrig. Lär ju gå en promenad eller något liknande iallfall.Imorgon blir det landet med Robin. Pappa ska oxå vara där så vi ska grilla och ha det trevligt och bara njuta. det ser jag fram emot. har inget mer att skriva ska väl sluta här innan jag spårar som alltid, tjingeling

Frukost på sängen

Blev väckt av älskling med frukost på sängen imorse, så mysigt! blev lite serier också. Magen värker fortfarande men nu är det fredag och då måste man vara glad! Var och simmade igår förresten,duktig jag är va? kanske borde göra det idag med det är ju så himla skönt särkilt efteråt när man känner att man gjort någon nytta!


Torsdag

Kul kväll,robin sover jag sitter här och läser bloggar medmera. it suuucks. fick ett kul sms av sophia iaf. haha TT!! saknar den bruden faktiskt. vi umgås ju aldrig längre.känns som jag glider ifrån alla mina nära vänner och det är ju inte så kul.Men man måste ju vara två om att försöka annars går det ju faktiskt inte!


GAAH

Haha ursäkta mitt emo-inlägg igårkväll men mådde verkligen inte bra. har fortfarande ont i magen och måste nog kolla upp detta. troligtvis är det magkatarr igen vilket suger, hej kokt mat och inge alkohol och kaffe. Aja ska väl försöka ta mig ner till simhallen iallfall. måste börja träna och det är nu. Ikväll när Robin kommer hem blir det kanske landet eller bara hemmakväll. ingen utgång för min del trots att jag är ledig imorgon.

Haha, tvungen att lägga in denna igen.SÅ SNYGGA!




Ont

Fjärde dagen, magsmärta,kallsvett,panik. och då kan man icke sova. måste kolla upp det här. jävla mage att aldrig bli bra.

Har iaf vart en okej dag ändå, blev middag hos mamma och mys med lillebor. Imorgon ska bli en bra dag, I hope

en helt vanlig dag

Ja men då kanske jag ska börja blogga igen då...kan ju typ vara coolt. eller nej inte coolt,det låter ju typ töntigt. men kul! ja vi säger kul. Idag har jag varit i skolan där vi tog mycket snygga bilder både på naturkunskapen och samhälle. sen efter skolan gick jag förbi praktiken och pratade lite om hur vi ska göra med Marias hårförlänging. sen skulle hurtiga jag simma. men då var det tydligen lektid och man vill ju inte bli dränkt av barnen så då blev det hemgång. nu ska jag sova







tråkig

sitter med bärbara i knät och pluggar. duktiga jag! den här dagen har varit rätt seg.inte gjort någonting. så har därför inget mer att skriva. Imorgon vill jag träna!! bye


Söndag



Idag har jag städat balkongen och nu håller jag på att färga älsklings hår,haha. hoppas det blir bra denna gång.hemmafärgerna är ju inte riktigt att lite på! Skönt att gå upp såhär tidigt på en söndag förresten, hinner ju med en massa då som man annars inte gör.


Ikväll blir det kina mat och mys med robin. kan det bli bättre? Oh ja. hoppas det är något bra på tv.

aja ska väl skölja ur färgen nu! ciao


Idag mår man bra

Min valborg blev rätt lyckad till sist, träffade många söta människor både sånna man träffar ofta och sånna man träffar mer sällan. Det började hos mig och slutade på tommys iaf. Det ända jag känner att jag borde klaga på är att vissa människor är så patetiska.men så är det väl om man inte har något eget liv och egna vänner. då får man väl klaga på dem som har det riktigt jävla bra! som jag!! Men ärligt så tar jag inte åt mig. bara ni som beter er så som skämmer ut er totalt, pinsamt säger jag bara!

IKväll blir det grillning hemma hos min mami med min familj. ska bli super mysigt! har jag nämnt att jag har världens bästa familj,vänner och pojkvän eller? eh jag nämner det igen!! ni är så bra och underbara människor och ni har verkligen gjort mig till världens bästa människa.



Bjuder på lite härliga bilder också,haha


RSS 2.0