ett litet inlägg



Jag kom inte in.. är iallfall första reserv. får hoppas på det bästa nu.
sjukt gammal bild förresten. jag var till och med blond. :P haha





ännu en underbar kväll med er

jag fick inte reda på om jag kommit in idag.. det är försenat till imorgon. så jävla värdelöst. men skönt med en dag till lyckligt ovetande om sin framtid. eller nått . iaf om jag inte kommer in. haha borde verkligen sluta tjata om det här . men är som sagt ALLT jag kan tänka på.

Kom precis hem ifrån att ha suttit på stranden med tjejerna och grillat, druckit lite vin och pratat om allt. så sjukt mysigt. just sånna kvällar med bara tjejerna som får en att må så jävla bra !

Tack Emelie förresten för du noppade mina ögonbryn idag ! hon gör verkligen under med pincetten. fattar inte ´hur jag har klarat mig utan henne.


men nu ska jag kolla lite tv och sen sova. det är en dag imrogn oxå ! Puss och godnatt

Today is the big day

Tog precis mod till mig och gick in och kollade om jag kommit in. men då står det att man får reda på det i eftermiddag. fyfan ! kul.


Har precis varit ute och solat.har blivit lite brunare faktiskt. tråkigt bara att jag sov bort hela dagen nu när det äntligen var bra väder ute.. satt ute vid en sjö igår till klcokan 3..4 ? med maria och emelie. haha kanot marra. sen kom jag hem och kollade lite tv.så ja det blev lite väl sent kanske. drömde någon sjuk dröm inatt igen :s haha. men den tänker jag inte berätta om.folk kan ju tro att jag är dum i huvet, haha. som om ingen redan gör det .. :p


nu ska  jag laga lunch, puss


Myskväll med brudarna

Tjoho ! nu har jag precis ätit middag. ska snart åka och hyra film med maria. sen ska vi två och emelie kolla på den. ska bli trevligt. ska köpa lite jordgubbar och annanas oxå. inga chips för mig idag inte ! känner mig riktigt duktig. bara ätit nyttigt och varit ute och gått/joggat i en timme.

Imorgon kanske jag åker in till stan om jag orkar. måste köpa lite grejer. eller måste och måste men jag vill ha nya grejer. haha :p men får se hur det blir med den saken.. och sen får jag ju reda på om jag kommer in.håll tummarna för mig!

nu ska jag kolla bussarna och sen gå upp och sminka mig.
skriver kanske ikväll ! Puss

förresten , när klassas man som icke-rökare ordentligt ? nu har jag inte rökt på nästan en månad. det borde väl räknas ? eller ? jag räknar det som det iaf.


Imorgon...

Imorgon är den stora dagen då jag får reda på om jag kommit in på frisör. jag är så jävla orolig. tänk om jag inte kommer in. kul att gå handel. jag fattar inte ens att jag valde det som tredje val för jag vill inte ens gå där. jag vill gå frisör. jag vet inte vad jag gör om jag inte kommer in. kan verkligen inte tänka på något annat.


Ännu en god morgon

Vaknade för ett tag sen, drömde världens äckligaste mardröm. min kompis Emelie tog upp en orm mot mig och sen bet den mig flera gånger ! så jävla äckligt. jag vaknade helt matt i hela kroppen och trodde jag skulle dö. haha. men nu ha´r jag insett att det bara var en dröm. jag ska döda emelie än då. hon vet att jag blir sur på riktigt för det folk gör mot mig i mina drömmar. haha låter helt sjukt. men sån är jag.

Idag får jag se vad som händer, verkar vara helt okej väder. så ska försöka övertala någon av mina vänner att springa med mig. kommer bli tufft. haha.


Somnade väldigt tidigt igår. men sen ringde sophia och väckte mig klockan två. KUL. nej. men som tur var somnade jag om. ååååååh. är så jävla trött på att kolla film varenda dag. har sommarlov och då vill man ju göra något kul. får se hur det blir med den saken. måste börja ta tag i min sommar iallafall.




last summer


En underbar tid på många sätt. kan inte fatta att det var ett helt år sen. Bacardi, perfym,och de två.

Just a simple day

Kom precis hem från täby. var där med maria & Sophia ! var lite mysigt. men nu är jag typ pank och det känns extremt jobbigt. men får tigga lite pengar av papsen. det där lät inte bra kände jag. haha. men så ere . har köpt lite nya saker ialölfall. inga kläder förutom en jacka . dåligt av mig. eller juste . två par trosor oxå ! sen har jag köpt örhängen,smink,body butter och sen kommer jag inte ihåg om det var något mer ? :P

Sex And The City var riktigt jävla bra. och de orden räcker inte ens till.äntligen en bio som var värd pengarna! känns riktigt jävla bra ! Vill bara se den om och om igen. haha jag är en sån person som aldrig tröttnar på filmer. Iaf ite mina såkallade klassiker. haha min pojkvän tror nog jag är dum i huvet för jag tycker mean girls är en klassiker. men för mig är det en jävla klassiker. haha. och jag avgör väl själv vilka filmer jag anser vara det !


SNART DRAR VI FIA, ska bli så jävla skönt.


Lite bättre

börjar må lite bättre nu. känt mig så nerstämd hela dagen. ska nog bara vara hemma och kolla på film och äta jordgubbar. tänkte hyra en film men hittade ingen bra. något tips ? Kanske tar en tur förbi stranden oxå.hört att det ska vara "Barnkalas" där. vilket innebär lite yngre folk från min förra skola och några killar från min gamla klass.kan vara lite mys. Emelie försöker iaf få mig dit.

Imorgon kommer du äntligen hem. men vi ska inte ses då. men kommer kännas skönt att du är i närheten iallfall. och sen ska vi ju ses på måndag .längtar.

Imorgon blir det nog kul iaf. ska se sex and the city filmen med Emma och bella.
men först på dagen ska jag nog bada och springa lite. eller så simmar jag så får jag allt i ett . fast det är ju så skönt att springa. får se hur jag gör !

och så ska jag försöka klämma in en runda till stan i veckan, behöver nya kläder ! Haha.synd bara att jag inte har så mycket pengar. värdelösa jag som inte skaffat mig ett sommarjobb! men som tur är har jag världens bästa mamma som försörjer mig med pengar . woho..

nu ska jag ta tag i den här kvällen !


:/

Vill bara ha dig här.

meningslöst

Jag känner mig så jävla tom, är så jävla trött på allting. vill bara bort. det har jag velat länge nu. inte ta livet av mig eller något sådant. utan resa bort. en längre tid. bara dra från allting.och det ska jag väl göra oxå. men jag vill längre bort.

Är så trött på hur folk beter sig. jag kanske låtit de bete sig illa mot mig, låtit mig utnjyttjas. men det är slut på det nu. jag orkar inte längre. jag har mina riktigt underbara vänner. jag måste lära mig att ta vara på det jag har och inte alltid leta efter något nytt. men jag tröttnar så snabbt. för snabbt.

Dig vill jag iaf fortfarande ha, blev helt säker på det igår. hade inte blivit sådär ledsen annars. har inte visat mig ledsen för någon annan på hur länge som helst. kanske för mina närmaste. men inte på det sättet som det blev igå men allt bara sprack , kunde inte hålla mig. tror inte jag skulle klara mig utan dig. tänk hur beroende man kan vara av någon.


ingenting

Kom precis hem , var ju och handlade med mamma ! :p
 otroligt jpbbigt bara när min lillebror på två år ska följa med. springer runt som en galning. har sönder saker. och ställde sig och kramade ett paket med pasta och sa att han älskade den :s
han är lite konstig den dära lilla ungen. men för underbar !

nu är jag snart klar med sophias present :D haha. skriver vad det var sen ..
så hon inte råkar läsa det här. vore lite illa faktiskt. :P

Grattis älskling

Idag fyller Sophia 17 år ! grattis gumman . så ikväll ska vi fira henna. hihi. men tyvär råkar det ju vara fotboll oxå. så vi ska kolla matchen hemma hos mig och föra lite. blir nog najs. sen får man hoppas på att det händer något kul ! tihie.

nu ska jag åka och handla med mamsen. Puss hej

Du & jag


Idag är en ny dag

Hihi . ja det är en ny dag med en ny design på min blogg. visst blev det fint ? Tack sophia älskling. vad skulle jag ta mig till utan dig ? Du är ju bara bäst !

mitt sommarlov har väl inte fått världens bästa start . men det ska vi ändra på ikväll ! då blir det festa med de bästa ! tihie. jag är alltid lika taggad. men får se hur det blir . verkar som vi inte direkt har någon stans att vara ännu ? men det löser sig alltid.

kanske borde börja ta tag i den här dagen, ta en dusch och göra mig snygg. haha. sitter här i morgonrocken. blev väckt klockan 6 imorse av min mamma som tyckte jag skulle passa min lillebror, underbart ! nej. men men., somnade till sen. Emelie råkade sova hos mig oxå. haha. men hon åkte hem vid sex. ? hon är lite konstig.

Den största frågan idag är vad man ska ha på sig. hm. ja det verkar inte vara alltför varmt. tur att en skönhet klär i allt , haha ! . men jag lär ta jeans och någon tröja.

kunde tyvär inte lägga in någon bild på mitt fina pris jag vann igår. min sladd till kameran är lite sönder ;s . men det ska jag fixa.. någon dag. :P

nu ska jag ta en dusch. Puss på er

ibland är livet verkligen underbart

Och så var det ... SOMMARLOV ! faan vad skönt. var nyss i skolan och fikade och tog emot mina betyg. blev som jag hade hoppats på. as nöjd. hoppas bara jag kommer in på frisör nu. frå veta det den 26 juni. räknar dagarna .. verkligen..

fick pris för bästa prestationen (elelr hur det stavas :P) på iv. HAHA nördpriset är mitt. En skål med bilar i . haha. pappa är så söt ! berättade vad jag fick för betyg  och fick tillbaka det här smset " Alltid stolt över dig! Du är världens bästa dotter!massor med kramar ! älskar dig " jag saknar verkligen dig pappa !

Igår var en underbar kväll, verkligen underbar ! skitkul att träffa alla. och 92erna var så jävla fina ! :)
första doppet i havet togs igår oxå. riktigt kallt. sen vill jag helst inte berätta mer om kvällen.. :P de som var där förstår nog varför. HAHA . ´

nu ska jag och emelie kolla film. skriver senare . och så lägger jag in en bild på mitt fina pris , hihi ! :)


Cute



Dagens ,
klänning/linne. Ginatricot.
jeans jacka. vet inte :s haha mammas gammla. gillar den as mycket iallfall . hihi.


Ikväll blir det kröka , HAHA ! as taggad. med Sophia & Maria iaf. kanske Emelie(om någon får tag på na) och sen kanske typ jocke och någon mer ? ska bli kul iallfall. 92orna har ju som sagt bal så vi ska dit och kolla på dem. och sen vet jag inte riktigt vad som händer ;S var bara taggad på att göra någonting.. så nu håller jag på att fixa mig. får se om jag tar jeans istället för klänningen .. börjar bli lite kyligt ute .. väntar på att Maria ska komma hit nu. så ska vi väl börja gå mot skolan snart.. eller den börjar sju men nuförtiden har jag alltid så bråttom att jag alltid kommer för tidigt. haha :s låter as konstigt men men..så ere typ.. haha. nej nu slutar jag skriva innan jag går över gränsen. skriver kanske sen när jag kommer hem, tja..

Hej Hej Sommar

haha , min lillebror är helt galen i sommarlovsmorgon. hej hej sommar som den heter i år. han tvingar mig kolla på det varje morgon och den där jävla låten har verkligen satt sig på hjärnan.. har bara varit hemma och tagit det lungt hela veckan. skulle kampa med min klass igår till idag men blåste så mycket att jag inte orkade ta mig upp ur sängen. hade tänkt sola hela dagen idag men så var det sämst väder ! har inte bloggat på ett tag. haft så mycket för mig på sistonde.

blir som sagt helt rastlös av att inte göra någonting. så idag ska jag nog hitta på något. 92orna har sin bal idag så ska nog gå dit och ta en titt på dem , haha. förra året hade vi vår bal. att det verkligen har gått ett helt år nu. tiden går så  sjukt snabbt ! saknar min gammla klass jätte jätte mycket. vi måste hitta på något snart igen !

min vän sophia verkar ha glömt mig .. eller så sover hon.. chansar på det sist nämnda. för hon skulle aldrig glömma mig :p haha eller.


nu ska jag trycka i mig någon lunch och sen ska jag väl börja fixa mig . Puss på er.


jag o oscar på balen , älskar den bilden. så söt ! :)



"Drömhelg"

helgen har varit helt underbar. har varit hos min pappa. är inte där så ofta & det är så kul att träffa alla. bodde där förut men har flyttat nu.

I fredags var jag med några tjejer . vi drog till någon fest som inte var så himla kul. vi drack ingenting först men sen klockan 11 fick vi för oss att vi ville det . så vi köpte en flaska sprit och bara körde, haha. jag blev som vanligt för full. jag dricker så jävla snabbt har jag kommit fram till..haha. dricker ur glaset när dem andra är på halva. så jag började iaf bråka med min pojkvän på telefon. ringde även och skällde ut sophia typ :s utan anledning. förlåt för det gumman ! sen skulle jag åka hem . bussen gick inte förbi där jag bor. och jag fattade inte det och hoppade inte av förns jag var i rotebro. är en bit bort .haha. sen gick jag på en annan buss och frågade om den går förbi där jag bor. men det gjorde den inte. konstigt nog hoppade jag på ändå. :s . ringde pappa som en dåre och klockan var runt tre . så han tyckte jag var lite konstig tror jag. haha gick av ganska nära där jag bor iaf. hoppade på en taxichafför som sjussade hem mig gratis. :) haha..

sen i lördags var jag med julia och kollade på what happens in vegas, den var verkligen jätte bra och hur söt som helst. varför kan inte livet vara som på film ? alla killar där är världens jävla drömkillar liksom och in real life är alla killar svin. haha eller man förstår verkligen inte vad de tänker med iaf.. sen gick vi över till min granne och tog en drink. lite mysigt ! efter det drog vi oss tillbaka för att se en till film . och så kom några till tjejer över. kommer inte ihåg vad filmen hette. var någn riktgit dålig b film med pamela andersson iallfall.. haha. måste verkligen åka dit oftare. ni är så otroligt underbara! även fast vi inte ses så ofta. glöm aldrig att jag finns här för er .

Och Idag har jagh bara solat hela dagen .

EN VECKA UTAN CIGG IDAG ! FAN VAD JAG ÄR BRA ! ska verkligen klara det här nu .

haha, sophia visst älskar du min rubrik ;)

puss på er.


RSS 2.0