Idag är en ny dag

Hihi . ja det är en ny dag med en ny design på min blogg. visst blev det fint ? Tack sophia älskling. vad skulle jag ta mig till utan dig ? Du är ju bara bäst !

mitt sommarlov har väl inte fått världens bästa start . men det ska vi ändra på ikväll ! då blir det festa med de bästa ! tihie. jag är alltid lika taggad. men får se hur det blir . verkar som vi inte direkt har någon stans att vara ännu ? men det löser sig alltid.

kanske borde börja ta tag i den här dagen, ta en dusch och göra mig snygg. haha. sitter här i morgonrocken. blev väckt klockan 6 imorse av min mamma som tyckte jag skulle passa min lillebror, underbart ! nej. men men., somnade till sen. Emelie råkade sova hos mig oxå. haha. men hon åkte hem vid sex. ? hon är lite konstig.

Den största frågan idag är vad man ska ha på sig. hm. ja det verkar inte vara alltför varmt. tur att en skönhet klär i allt , haha ! . men jag lär ta jeans och någon tröja.

kunde tyvär inte lägga in någon bild på mitt fina pris jag vann igår. min sladd till kameran är lite sönder ;s . men det ska jag fixa.. någon dag. :P

nu ska jag ta en dusch. Puss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0