God morgon

Jag vaknade iförsig klockan halv åtta , jätte pigg. hade någon konstig dröm och så vaknade jag och såg Emelie , haha blev faktiskt rädd först .

Igår var verkligen en Jätte rolig kväll , vi var några tjejer hemma hos en kompis och drack lite.Det var jätte kul att vara med dem för jag har inte varit med dem på länge & man har ju oftast roligare när man bara är tjejer. tycker jag iallafall. Nu ska jag gå upp och försöka få i mig någon lunch.






Härligt

Idag är jag bara på så himla bra humör , vet inte varför men man behöver ju faktiskt ingen anledning till att vara glad ! så otroligt härligt väder också. ska kanske gå ut & ta en promenad snart . Har precis kollat på "This is England" . har ett skolarbtee om den och jag missade se den på bio i skolan så jag hyrde den och ska svara på massa frågor om den och lämna in efter lovet.  Den var ju verkligen väldigt konstig. Orkar inte gå in på för mycket detaljer men det sjukaste var nog att han är 12 år och hans flickvän är 18 :s  haha.


image12
om jag längtar till Sommarn !

och så var det påsk

Känner att jag är väldigt dålig på att uppdatera min blogg. Men jag har alltid så hilmla mycket att göra att det aldrig blir av . :p

Idag är det iallfall Påskafton och det var riktigt härligt att vakna imorse och se att solen skiner och snön börjar gå bort.Nu sitter jag här och väntar på att mina grannar kommer över så att vi kan äta lite påskmat, kommer nog bli riktigt trevligt !

Igår var jag med Frida och vi var hemma hos mig och kollade på film , vi såg Click . Och jag satt verkligen och grät, haha inte lite heller. jag har sett den flera gånger men ändå så kan jag inte hålla tårarna borta fast jag vet att den slutar lyckligt. Men det finns verkligen så många människor som prioriterar jobbet framför allt. Som tänker att livet blir bra sen bara man har mycket pengar. Och det är väl sant till en viss gräns. men när ska man hinna njuta av livet ? Jag försöker iallfall tänka på att leva i nuet och ta allt som det kommer. Man kan vara framgånsrik och lycklig utan att jobba ihjäl sig.

image12

Back to school

och då var lovet slut, Känns knappt som man har haft lov. jag fick ingen tid över till att ta det lungt som jag hade tänkt mig. Men jag har haft det bra, riktigt mysigt var det en dag då jag åkte och fikade med mina "gamla" tjejkompisar. vi har glidigt ifrån varandra och inte träffats så mycket så det var riktigt trevligt ! vi fikade på "maddes cafe" och efter det åkte vi hem till Sophia och kollade på film(28 dagar senare tror jag den hette ? ) haha. Den var iallfall inte läskig som Sophia sa att den skulle vara.  Sen har jag varit på lite fester oxå. har väl varit helt okej men inget specielt tyvär. Blir förhoppningsvis roligare i heljen.


Jag försov mig i morse och hade ungefär en kvart på mig att fixa mig , men det gick! jag orkar iofs aldrig fixa mig länge, känns som slöseri med tid. Haha , jag borde nog lugna ner mig lite men jag har verkligen alltid bråttom. jag tycker inte om att inte ha något att göra helt enkelt.Jobbigt att man har ställt om sig helt efter lovet.  Och nu känner jag mig väldigt dålig som hoppade över spinningen idag , men tar igen det på onsdag !

men nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på tv, ha det bra !

RSS 2.0