bara för att

Börjar känna mig piggare nu så jag hoppas jag kan gå till skolan imorgon. är trött på att vara hemma nu. haha. nu ska jag bara ta det lungt kolla och kolla tv med mamsen & sen ska jag krypa ner i sängen och försöka sova. vilket jag inte lär ha något problem med. är verkligen jätte trött. har precis kollat på massa bikinisar med mamma. har verkligen besluts ångest för vilken jag ska köpa till sommaren. vågar inte ens köpa någon för tänk om jag hittar en annan finare. köpte fem st förra året men vill iallfall ha en ny. haha :P är lite trött på mina.

men men , nu ska jag gå upp till tv 'n .

Hoppas

Kanske märks att jag inte har så mycket att skriva om nu när jag är sjuk. gör ju inget annat än att sitta här vid datan. kollade nyss på gammla bilder. gud vad man saknar vissa saker. och andra verkligen inte. det är väl bäst att försöka leva i nuet helt enekelt. varken tänka frammåt eller bakåt. men en sak jag verkligen saknar är min gammla klass. Ni är underbara ska ni veta. är iallfall så sjukt glad att det kanske blir så att jag & sophia ska gå i samma klass igen. skulle vara underbart ! Hoppas verkligen jag kommer in där bara.

image12
(Riktigt gammal bild på mig , var till & med blond där. haha)

Har haft roligare.

SENASTE

1. Kompis/kompisar du träffade:
Sophia
2. Personen du pratatade med i telefon
Mamma

3. Du fick SMS av:
Robin
4. Du kramade:
Sophia

IDAG

5. Kläder
sverige shorts, rosa t-shirt & en stor röd tröja. är sjuk:P
6. Bättre än igår
nja. är sjuk & riktigt utråkad.

IMORGON

7. Är det
tisdag
8. Planer
BLI FRISK
9. Händer imorgon
bli frisk, skolan,sola, träna.

FRÅGOR OCH SVAR

10. Det första du gjorde i morse?
åt frukost
11. Vad åt du sist?
Godis
12. Tror du på distansförållanden?
Ja, om båda vill
13. Vem tänker du på just nu?
Robin
14. Tror du att personen tänker på dig med?
Nej
15. Vart reste du sist?
vet inte
16. Vad gjorde du igår kväll?
låg i min säng & kollade på sanningens ögonblick
17. Liknar du din mamma eller pappa?
Mamma
18. Ler du ofta?
Ja
19. Välj en (kärlek, skönhet, kreativitet)?
Kärlek
20. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?
Ja
21. I vems säng sov du i igår natt?
min
22. Vilken färg har din tröja?
röd

SORG

23. Har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut?

Ja
24. Har du någonsin gråtit dig till sömns?
Ja
25. Gråter du när du skadar dig?
oftast inte

LYCKA

26. Är du en glad person?
Ja, oftast.
27. Önskar du att du var lyckligare?
ja
28. Kan musik göra dig glad?
ja det kan den.

KÄRLEK


29. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?
Ja
30. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?
Ja
31. Har du en flick-/pojkvän?
ja
32. Är du nöjd med det?
ja det är jag.
33. Är du kär?
absolut.

2.

 
image12

I want
you to want me.
I need you to need me.
I'd love you to love me.
I'm beggin
'you to beg me
.

Hate this

Var precis ute i Solen och njöt av en glass, den där nya solero smoothie med smak av jordgubb & banan. smakade lite konstigt. men den gick väl ner. klarade dock inte av att sitta ute i solen längre. Sophia var här nyss och hämtade min nyckel hem till mormor. hon hade tydligen glömt massa saker där.

image12

ÅHH, kan inte mamma komma hem snart. jag känner mig för svag för att göra någonting. och jag är jätte hungrig. funderar på att gå upp och göra en pastasallad. har massa grönsaker kvar från igår. och pasta går ju fort att göra. hm.. ska tänka på saken lite till . :p

sjuk

Jag är fortfarande sjuk ! :/ så det blir vara hemma & ta det lungt för min del. ÅH . typiskt att det aldrig är något bra på tv vid den här tiden heller. Plus att det ser ut som det är bra väder ute. jag vill inte vara sjuk ! får be mamma köpa hem halstabletter och någon tidning.


image12

God natt

Klockan är bara åtta men jag känner mig hur trött som helst. jag känner med bara sämre & sämre. hoppas jag blir frisk till imrogon. det värsta jag vet är att vara sjuk, jag blir för rastlös. kan inte bara ligga hemma. om jag mår bättre imorgon ska jag & sophia gå och sola, gud vad det behövs känner jag. och sen kanske jag går på spinningen. var ett jävla bra tag sen . måste börja ta tag i det igen också.. Jag orkar inte !

Nu ska jag iallfall gå och lägga mig , godnatt!

I'm just so sick of it

Jag börjar bli sjukt trött på mitt hår nu igen. känns som jag aldrig blir nöjd. sist jag klippte mig så klippte jag upp det rättså mycket. då tyckte jag det var jättefint och det blev så härligt med volym. men nu känns det bara risigt och hackigt. Önskar att jag aldrig börjat hålla på med mitt hår från början. har verkligen förstört det med alla blonderingar och sånt. Hade verkligen jättefint hår innan. jättelångt och mörkblont. och lite vågigt. inte på ett fult sätt som jag har nu. tack & lov att det finns plattång. Men nu börjar jag faktiskt bli sugen på att sätta i löshår igen. blev sådär sist med tanke på att jag hade för lite hår. behövs så mycket till mitt tjocka hår.


 

image12

5 minutes

Fick äntligen lite tid över till att skriva. har hjälpt mina föräldrar med massa saker hela dagen. tex. målade en dörr och rensade i poolen. det var riktigt kallt !  jag börjar bli sjuk också. var nog för jag var ute sent igår. och sen "badade " jag ju nyss och det gjorde inte saken bättre. har iallfall fått lite färg av att vara ute hela dagen.

Gårdagen var helt okej, Först åkte jag, Alex och Sophia hem till mig och åt middag & förkrökade lite. efter ett tag så märkte vi att några killar från min och sophias gammla skola stog på en balkong på andra sidan gården så vi ringde dem. och sen kom de över. riktigt otippat faktiskt. men lite roligt. sen gick vi på någon "fest". men det var inte så kul så vi drog efter ungefär fem minuter. Då drog vi vidare hem till jesper och satt och chillkrökade på hans baksida.



haha.

Det blev riktigt lyckat igår, kom dit fler från klassen än vad vi hade räknat med. och massa annat roligt folk.
hinner inte skriva så mycket idag heller ska ta bussen snart och måste fixa till håret. 



Grillning

Hej, nu sitter jag här hemma hos sophia.snart ska vi gå ner till stranden och möta några i vår gammla klass och grilla lite, ska bli jätte mysigt!  men nu vill tydligen sophia ha datan . haha ! skirver när jag kommer hem om jag inte är för o nykter. (;


Dagens

image12
Svart kofta , Lindex
svarta byxor, h&m
vit t-shirt . h&m

Haha, riktigt tråkigt klädd idag.


Emelie har fortfarande inte kommit.

Good morning

Godmorgon ! vaknade för ett tag sedan. och nu väntar jag på att Emelie ska hämta mig så vi kan åka till skolan. Hon är väldigt seg. så jag kommer nog försent idag också. men jag orkar verkligen inte anstränga mig längre. Snart är det ju Sommarlov ! om jag längtar. haha tror jag skrivit om det ganska mycket faktiskt . men det är verkligen det jag vill ha mer än allt just nu ! Skönt att det är torsdag iallfall. inte långt kvar till helgen med andra ord. men nu tror jag att Emelie är här. Ha en underbar dag !

image12

typiskt mig.

image12


Imorse gick verkligen allt snett. det började med att jag skulle ta min varma härliga morgondusch men då upptäckte jag att det fanns inget varm vatten kvar. kul ! sen så råkade jag ta lite för lång tid på mig att platta mitt hår. Och då bestämde jag mig för att cykla till busshållsplatsen , så att jag skulle ha någon chans att hinna dit. ( tar en kvart att gå från mig till bussen) men då när jag cyklade där på vägen så hoppade kedjan! så det var bara att leda hem cykeln och vänta på nästa buss. som inte går förens en och en halv timme efter. Kom till skolan två timmar försent. men sån tur var hade vi vikarie och jag hade inte missat någonting.

Nr.1

image12

jag saknar oss.

Fredag

Det är fredag och vädret är verkligen helt perfekt, kan det bli bättre ? Förhoppningsvis :) Ikväll ska jag hem till Emma & dricka lite , ska bli jätte mysigt. sen efter det får man se om det händer något kul ikväll.

haha inte lite dålig på att uppdatera min blogg då, sist jag skrev var i måndags . så det borde jag bli bättre på. och så är jag verkligen sämst på att komma på rubriker till inläggen.

Igår var jag och shoppade med sophia & emelie. var ett jäkla bra tag sen vi tre gjorde något så det var trevligt. köpte ett par örhängen och ett nagellack. blev lite besviken på nagellacket för jag trodde det skulle vara ljusrosa men det blev näst intill genomskinligt. haha det värsta är att jag gjorde samma misstag dagen innan. så nu har jag två genomskinliga nagellack. aja det kan alltid vara bra att ha !


Värdelösa måndagar

Idag känner jag mig bara så himla trött på allting. vet inte varför. men alla har ju dagar allt känns så meningslöst.

sitter här och försöker plugga , ska skriva klart två uppsatser tills imorgon. Är ju så bra på att skjuta upp saker & ting. Allt jag tänker på är att bli klar så jag kan gå upp och äta lite glass och sova. men det lär ju ta ett tag.


 i helgen tror jag att jag åker hem till min pappa, och bara tar det lungt. men får se hur jag känner då. än så länge är det ju bara måndag.. 

 

RSS 2.0