NYTT ÅR,NY START

Då var det nyårsafton...IGEN.. det här året har gått fort.har inte hunnit med något av det jag hade tänkt göra. det har varit ett jobbigt år för mig då det hänt mycket saker och jag har varit sjuk jättemycket pågrund av stress. Jag har kommit efter i skolan, fått beslutsångest om vad jag vill bli, varit borta väldigt mycket från skolan.Allting har blivit mycket bättre nu på slutet. MYCKET pågrund av min pojkvän och mina vänner som ställt upp för mig. Däremot har jag blivit väldigt sviken av många av mina närmaste vänner det här året och det känns verkligen jätte tråkigt! men sånt är väl livet antar jag. man lär sig iaf något av det. och jag får bara svårare och svårare att lite på människor. Och det är ju också tråkigt på ett sätt.Jag är iaf glad att jag har så pass underbara vänner som jag har.

Men nu vill jag bara lägga det här året och allt dåligt bakom mig. Det jag gillar mest med ett nytt år är att det känns på något sätt som om man kan börja om.få en ny start. och det är precis vad jag tänker göra!
Jag har många mål för det kommande året men jag vill inte gå in på allt här. Men jag ska iaf ta tag i allt jag inte tog tag i förra året.Sorry för detta "emo-inlägg" men behövde skriva av mig lite.


Gott nytt år,hoppas er natt blir lika bra som min.

Carpe Noctem

"fånga natten"


Vi syns nästa år, puss S

Hjälp mig eller något

Jag vet att jag har en paus. men måste bara tala ut lite om min pojkväns konstiga beteende på fyllan. Igår när vi kom hem tog han min påse med mina skor,väska mm i och tog in den i köket och kastade ut allting på golvet. så imorse såg jag att mina skor låg vid diskmaskinen. helt cp verkligen. Han vet inte själv vad han tänkte med men ja.. börjar bli lite smått rädd.haha kanske inte är lika kul när man berättar om det men ni skulle se hur allting låg. helt störd.


Igår var vi iaf på middag hemma hos thessi som fyller arton idag, grattis till henne! Det var as mys verkligen men sen skulle vi dra in till stan och då åkte vi nog in lite för sent för nästan allt var stängt.Det ända som var öppet var typ laroy och dit kände vi inte för att gå. så ja vi åkte hem igen. fick iaf sjuss från danderyd av jossans pojkvän så det var as skönt! hade känts riktigt jobbigt att åka den där jävla nattbussen. sen mötte Robin mig vid stationen så gick vi hem. hoppas du är nöjd med kvällen ändå thess trots att det blev sådär.vi får ta igen det någon annan dag!kanske blir idag till och med. Jag tror iaf att jag,Sophia,thess och Maria ska hem till majk. men får se om jag orkar är helt jävla död. men ska försöka dra mig i kragen och tänka på thessi lite. men om jag mår såhär dåligt som jag gör nu blir det iaf hemmakväll som gäller. oavsett vad jag gör ska jag INTE dricka.


Allt för mig

Tar en paus

Noll inspiration, ingen tid.

Knäck-bakning ,

Nu blir det knäck-bakning och lite städning och pyntning här hemma.Eftersom jag åker imorgon vill vi göra det lute fint hemma så det ser bra utr när jag kommer hem. plus så att Robin har det lite fint här hemma. hihi.kommer sakna honom. vilken tönt jag är. men det känns faktiskt tråkigt att åka bort från honom. vi träffas ju liksom varje dag. har blivit en vana och ja. lite sådär. blir iaf mys att vara hemma och bara umgås ikväll.

HAHA, Julstämning!


Hemma bäst

Äntligen hemma igen efter ett långt besök hos min familj i skärgårdsstad.Synd att det blev som det blev men jag kan som sagt inte vara där en längre tid.Imorgon blir det landet som gälller där jag ska vara över jul.längtar verkligen efter att få åka dit ocvh vara med min underbara pappa och resten av släkten.


NU ska jag kolla film och bara njuta av att vara hemma den här sista dagen innan jag åker.

PARTY,PARTY

Nu ska jag & Robin iväg till skärgårdsstad där mamma ska ha sin 40-års fest,Får se om vi blir kvar där hela natten eller om vi hittar på något annat. men nu kör vi igen iaf!


ZzZz

Är så trött på att plugga nu, kul början på lovet att PLUGGA. men är inte klar med svenskan och känner att jag borde göra klart den innan jag gör något roligare. ska ifs möta upp Fia nu och ta tillbaka lite kläder. känns som de är på tiden då jag verkligen behöver dem! Så nu bär det av till centrum för att möta henne och sen kirra ögonbrynen. vill ju se lite bra ut ikväll iallfall oavsett vad vi gör. Sängen börjar ifs locka. längtar efter den där inplanerade powernapen. det kommer. nu måste jag snart springa!


SE YA / Ssandra

bad, bad day

Bra hår, bra dag, bra att jag har tvättat, BRA att jag missa bussen.

aja, skriver väl vad jag ska göra idag då!

Julavslutningen-blir nog inget julbord för mig nu, buhu
Nopp
a & färga ögonbrynen-direkt efter skolan drar jag och försöker få en tid.
Systemet-Måste ha lite vin tills ikväll.
Göra klart svenskan-MÅSTE bli klar nu, är redan försenad!
Powernap-måste orka kvällen.
SEN KÖR VI!

BFAM


Julavslutning

Nu ska jag snart till skolan på julavslutning.. och sen är det LOV! woooohoo. vilken lycka. det behövs verkligen nu.Så nu blir det snart julbord och mys i skolan för min del.

skriver när jag kommer hem! PUSS

40

Efter en härlig frukost på donken gick vi till skolan. Sen har vi städat salongen hela dagen. sjuukt jobbigt. jag bar in alla miljoner docker in i dockskåpet och det var riktigt jobbigt! särkilt att plocka ur all permanent mm. från alla. sen gick vi ut i snön med massa kartonger. och det var iskallt då jag sprang it utan jacka i bara t-shirt. aldrig mera säger jag bara! nu är det iaf finare än någosin i salongen och nästa gång är det inte våran tur att städa, skönt!

Ikväll ska jag till skärgårdsstad för min kära mamma blir 40 år idag! Såä vi ska äta någon god middag och sådär.. bara lugnt. men på lördag ska vi fira henne ordentligt! för då ska hon ha 40-årsfest :D wooho.lär ifs inte bli så mycket folk då heller eftersom mamsen inte ville att så många ska komma. haha 40-årskris redan typ.. får se om bussarna börjat gå ikväll annars blir det nog att sova kvar. och då lär jag inte sitta vid datorn så ledsen mina kära läsare, blir nog inget mer av mig idag ;) hahaha..

förhoppningsvis kommer en ny design upp inom kort. min medianörd sophia englund ska nämligen fixa någon snygg! får se om hon kommer ihåg!



Lite snygga bilder från min dag. om någon undrar så är den fula tomten gjorde av några i bygg. skitful verkligen.PS. Sophia hade vinterjacka idag i skolan! STORT!

Torsdag

Godmorgon godmorgon, idag är det skolan som gäller som vanligt.så NU ska jag möta upp thess och gå och äta frukost på donken för att sedan dra iväg till skolan!



såhär snygg är jag idag,lite dålig bild.men men :p








CIAO / S

Tack mormor

Kolla vad min älskade mormor hade med sig hem till mig från kryssningen.

Nu är helgen räddad,haha!


Baby

Kom hem för en liten stund sen och då fick jag mig en glad överaskning då min älskling har städat hela lägenheten. AS fint här hemma nu! du är verkligen bäst! Nu ska vi laga mat och sen kolla tv som vanligt. blir en lugn lill-lördag.men till helgen kör vi! har ju skolavslutning så då ska vi allt hitta på något! lär börja här hemma för att sedan hitta på något bättre. bara vi inte blir kvar här nu igen. det pallar jag inte. men men vi får se. börjar känna mig grymt taggad iaf!



såhär ser min nya hårfärg ut nu förresten. JÄTTE nöjd!
du är bäst BFAM!

(ursäkta bilden som vanligt,hehe)

Update

Såhär går det för mamma på fb, fortsättning följer. haha


vilket skämt

HAHAHA, mamma har skaffat facebook. sjukaste på länge.. 40-års kris någon?



sovmorgon

Godmorgon alla glada! nu när engelskan är slut så börjar jag 11.40 idag :D sjukt najs. dock tänkte jag att det var ännu senare så var uppe och kollade film igårkväll! så jag försov mig lite men jag hinner ändå!

ska sminka vidare mig nu, LATER..

BTW, snyggt inlägg från maria pacoste! normal brud det där... NOT..


gästbloggat av: Maria Pacoste

Eftersom min vän Sandra till min stora besvikelse är lite lat och inte orkar blogga idag får jag ta saken i egna händer och skriva ett litet inlägg. Måste ekänna att jag läser ju hennes blogg varje dag haha..

Jag har faktiskt också en blogg, fast jag tror att jag ungefär har en läsare om dagen och det lär ju vara mig själv. Sen så har jag ju inte bloggat på 2 veckor heller.
Min blogg adress är ingenting jag kommer ge ut i nuläget i alla fall för den är nog mest för mig själv, men sen när jag kanske har utvecklat mina ideér lite så får andra läsa den med :) 

Haha jag är inte den bästa bloggaren men i en blogg skriver man väl vad man har gjort idag...Så det är väl bara att kötta på med min intressanta dag: Först vakande jag vid sju tiden och hade bara lust att ligga kvar i sängen så jag sjukanmälde mig från italienskan, sen vaknade jag igen vid 11 och kom fram till att jag måste sjukanmäla mig från historian också så då gjorde jag de, sen vaknade jag ännu en gång vid 2 och då insåg jag att de är lika bra att logga in på schoolsoft för  tredje gången och sjukanmäla hela dagen..Det var en jävla bortkastad dag.
Vid tre tiden ringde jag mamma och berätta för henne att jag hade skitit i allting och vi bestämde att vi skulle ses i centrum och äta sushi. Vi 17 mötte jag mamma och min syrra Alexandra och vi åt as god sushi, hyrde flickan som lekte med elden och köpte Ben&Jerrys glass.. Sen när vi kom hem kan ni ju räkna ut vad jag åt och vilken film jag kollade på...
Nu ska jag som är så jävla smart och har vänt på dygnet väl försöka sova lite.
God natt!/M
 

Haha snygga gästbloggaren(:


lucia

Blev hemmakväll för mig igår igen. men det var helt okej ändå. gick hem till min mormor ett tag och kollade film med mina små brorsor och Robin. blev pippi långstrump..weeeeeeeeei. bra ju! sen gick vi hem och fortsatte kolla film.Ikväll blir jag antagligen bara hemma, är ju söndag! skulle dock gå ut en sväng med thessan men tror hon sover. och snart börjar det grejer på tv som jag ska se!Jag har blivit en riktig tv-nörd på sista tiden. Idag är det ju lucia så imorgon ska vi fira det i skolan!myspys. ska dock INTE vara med i kören och det borde ni tacka mig för. min sångröst är inte den bästa om man säger så!


Lyckat

Haha, ursäkta mig för senaste inlägget. var lite störd igår helt enkelt! men det var verkligen en jätte trevlig kväll!Så då är det okej ;)

Den har dagen har jag tillbringat dagen i vaxholm.har varit på julbord med Robin & hans familj. AS mysigt faktiskt. Och grymt trevligt. kom nyss hem och känner mig redan lite på lyset. men då är den stora frågan. är det värt att hitta på något ikväll? Det är ifs underbart väder! ÅH äntligen lite riktig julstämning. nu längtar jag tills julafton då jag ska till landet och umgås med min älskade släkt! var riktigt längesen nu!

Aja, återkommer om vad som händer ikväll ;)

Jag trivs verkligen bäst i ditt sällskap älskling



BÄSTA

Rött hår, bajsansiktsmask & chips!
kan någon säga till mig att sluta färga mitt hår? :/

WOOHO,Erik vann!! fuuuck u marrraaaaaaaa!! mohahhahahhaa'
lite cp men det är okej för jag är faktiskt med thess och julia!och då blir man lite såhär.
Cissi är också här! riktigt kul att träffa henne.var ett bra tag sen!

nu ska vi snart ta oss en drink och kolla lite film.



Morgonpigg

Idag är det studiebesök på expressen som gäller! sedan åker jag och Thessan som sagt till väsby.Vi får väl se om min data hos pappa funkar ;) tror det iaf!



LATER

Toppen

ÄNTLIGEN åkte hon ut! hahha. jobbig människa den dära. hade tänkt sluta kolla paradise annars så det var skönt!Kom dock på att jag missat mammas pojkar idag så nu blire tv4play som gäller. men robin gnäller om att jag ska se någon skum kinesmord film med honom:S så förvirrande.haha.

Imorgon blir det att åka till väsby med bästaste bfam och träffa mina andra älsklingstjejor.nämligen Julia & Linda.som det ser ut nu iaf! saknar verkligen dem!hur mycket som helst.så det kommer garanterat bli en toppen-helg!

Linda,julia & Jag för väldigt länge sen.tråkigt att man klippte bort ansiktet på alla bilder förr i tiden,haha


Bättre sent än aldrig


Lite bilder från förra helgen

BLÄÄ

Verkligen inte på humör, nu ska jag laga lunch!

LATER

onsdag igen

Känner mig hyffsat duktig som hunnit med det mesta jag skulle idag.Äntligen klar med min andra uppsättning också! skönt att ha det avklarat.Sista dagen på engelskan idag också.blev godkänd iallfall :D! nu håller jag på att pluggar lite.är klar med samhällskunskapen och har börjat på svenskan.ska skriva lite till ikväll tänker jag och sen får jag fortsätta imorgon. Gud vad ointressant att jag bara pratar om skolan. men det kändes som en ganska bra dag då jag har fått lite gjort iaf!

Nu ska jag strax springa iväg till preem och hämta en sak jag beställt! woho. dock inte till mig ;) kommer bli en födelsedagspresent till min mamma faktiskt!så kan tyvär inte säga vad det är.



Jag och världens bästa mamma!

Godmorgon

Haha blir så snygg på bild,bjuder på det!

Dagens:

  • SKOLAN,
  • BANKEN,Måste fixa nytt leg.HANN INTE! hatar att baken stänger kl.4
  • HANDLA,
  • BOKA tid för ögonbryn,färg + noppning.
  • SOLA,om jag känner mig friskare.
  • SAMHÄLLSKUNSKAPEN, ska skriva klart den.
  • SVENSKA,Börja lite med den med.
  • PH, så jävla nyfiken på vad som händer!haha
Fullspäckat som ni ser, får se om jag hinner skriva mer idag. CIAO

lite ego-boost så där

Noll inspiration, tvingas blogga av Maria.Vad ska jag skriva om då? just nu gör jag ingenting alls, har precis vaknat upp från en liten tupplur på soffan.Nu väntar jag bara på att Paradise kan börja så att jag kan gå och lägga mig, jag vet vad ni tänker.varför inte kolla på webbtv'n imorgon.INTE min grej. vill se allt så fort som möjligt. När det är nytt liksom. annars får man höra allt innan man sett det och då blir det inge kul sen när man väl kollar.

En positiv sak är iallfall att det är mindre än två veckor kvar till lovet.OM man längtar.känns som man behöver ett litet brejk från allt just nu.Så nu ska jag kämpa på här sista veckorna. måste bli klar med massa saker så jag slipper tänka på sånt under lovet.men sen efter får jag verkligen dra mig i kragen och ta tag i allt. det går frammåt. men väldigt långsamt! måste gå fortare om jag ska klara det här.men allt börjar faktiskt ljusna nu. känns inte så långt bort längre. har tagit tag i det jag orkat och mer blir det!

Jag är faktiskt grymt bra om man tänker efter!


Last night

Mer bilder kommer.

Nu blir det tv & sen sova, Godnatt



Lördag

GAAAAH, sitter här med färg i hela håret och överallt annanstans i hela lägenheten. fett jobbigt att färga på sig själv ju.haha men det blir nog bra. nu ska det gröna bort!

Om ett tag kommer Thessan & Maria hit.sen om ett långt tag kommer Pillan hit också. Och tiden bara rinner iväg
.Stod och plockade lite i köket och sen satte jag i färgen och nu känns det som klockan är hur mycket som helst.måste hinna äta middag också.Tror jag vet vad jag ska ha på mig iaf.. då brukar det gå lite snabbare ;)Kvällen vet jag inte hur den ser ut än men hur ofta vet man det då? jag vet nästan aldrig det iaf. det är då det blir som bäst!

Ojoj, dags att skölja ur håret!



Så bra


myskväll

Ikväll är det myskväll som gäller med bästa BFAM! varken jag eller thessi känner nämligen för att dricka med tanke på vissa omständigheter plus att det är på tiden att vi har en lugn kväll! Så snart ska jag gå och köpa kinamat och möta upp thess och handla en massa onyttigheter.Sedan blir det hem till mig för en lugn filmkväll. men vem vet?brukar ju inte alltid bli som vi tänkt oss. haha nejdå inget sånt idag inte. blir hemma hela natten lång. Maria kanske också kommer förbi. men det lär ju bli senare för den bruden är inte snabb inte.



BÄSTA <3


Lillebror på middag

Jag mådde inte så bra imorse så blev hemma. drog ner till centrum ett tag och mötte upp Thessan och gick och fikade på det nya fiket här i berga.(y) haha. kollade runt lite i de affärerna som finns på lite saker.men hittade inget som vanligt. Nu ikväll blir det hemmakväll och då ska det ätas gott! min lillebror kommer nämligen på middag.träffar inte han så ofta då vi inte bor tillsammans längre. saknar dock inte den lilla skiten så mycket. bara ibland! känner mig lite seg.. hoppas inte jag håller på att bli sjuk igen. har aldrig varit så mycket sjuk som den här hösten.. kollade julkalendern imorse också men den verkar inge bra :'( buhu. plus att Robin mobbar mig för jag ville kolla på den.. man sluta ju kolla julkalendern när man var 10 tydligen.... gjorde iaf inte jag ;) hehe. bara han som är en tråkmåns!men söt iaf, sååå nu ska jag inte ödsla mer tid fraför datan..

ser ni likheten?haha kanske lite på denna bilden

men vi är faktiskt verkligen inte lika i verkligheten



puss på er sötnosar

:'(

Jag hatar tandläkaren.har aldrig varit rädd för att gå dit men nu vill jag aldrig mer tillbaka.
jag trodde jag hade gjort det värsta man kunde göra hos tandläkaren men det här slog allt.
det gör fortfarande ont.och jag blöder fan i hela käften.riktigt deprimerande.inge bandy ikväll
för min del.ska nog sitta hemma och tycka synd om mig själv.haha vilken tönt jag är.
men jag mår fan dåligt!

Wish me luck

bild, google

 


Cake Competition

Ja nu är jag väl tillbaka då, haha hade tänkt ta en såkallad "bloggpaus" men kände att det klarar inte ni av va? ;) hahaha skojja. men det kan vara skönt att skriva lite när man känner fört. Den här dagen har gått rätt så segt. gick till skolan vid tolv och då hade vi lektion med vickan som var vikarie åt erika och sara..haha.. men så helt plötsligt börjar vickan hämta massa tårtbottnar och grädde osv.. man blev lite fundersam om varför i hela friden vi skulle baka tårta. sen delade hon upp oss i lag och sa. den som är klar snabbast vinner. så alla stressade sönder medans vickan sprang runt med filmkameran i högsta hugg. usch vad hemsk man måste se ut på den filmen. vår tårta blev iaf bäst :D haha fast vi kom typ sist också..jävla grädde att aldrig bli klar.. och hälften av den hamnade över oss kändes det som.. mest på thessan som hade över nästan hela henne.haha lite kul.

meen den här dagen blir inte mycket bättre än så. ska till tandläkaren snart och det bådar ju aldrig gott :P hahha .. får hoppas på att det gör det idag iallfall. sen blir det om jag får välja en skön hemmakväll men thess försöker tvinga med mig på bandyn så vi får se hur det går!

Jag och min BFAM förra vintern


RSS 2.0