Grattis lillebror !

idag fyllde min lillebor två år ! så jag har varit hemma och firat han idag . först bakade jag och mamma tårta till honom sen kom våra grannar över .
 
tiden går så himla fort, känns som det var igår mamma kom hem med rasmus.och idag blev min lilla bebis två. han fick massa presenter och har varit helt tokig hela dagen .

image11

i helgen gjorde jag väl inte så mycket, i fredags var jag hemma hos emma. men kommer inte ihåg så mycket från den kvällen . drack lite för mycket. haha. och i lördags var jag bara hemma och tog det lungt, alldeles för bakis för att hitta på någonting . men det kan vara skönt med sånna kvällar också. jag och min familj kollade på film och sånt.

Imorgon ör det skola ! gud vad jobbigt. men börjar iallfall tio så kan jag ta halv tio bussen istället för åtta . börjar i min nya grupp imorgon. känner verkligen ingen där och vill inte göra det heller, haha . men då kan jag völ konsentrera mig mer på skolan. kommer sakna att gå med emelie bara . men får se hur länge jag står ut.

har tråkigt

- Är du en bra flickvän? vissa dagar
- Hur raggar du? Jag raggar inte, jag blir uppraggad
- Vad heter du? Sandra
- Kallas? Sandra
- Varför? för jag heter det :p
- Vad vill du helst ha nu? Godis
- Var är du nu? I datarummet
- Saknar du någon just nu? ja
- Röker du? ja tyvär, men försöker sluta.
- När fick du senast en present? kommer inte ihåg
- Vilken färg har du på dina underkläder nu? Vita
- Längtar du till din nästa födelsedag?om jag gör, blir 18.
- Är du pinsam på fyllan? JA
- Har du sagt "Jag älskar dig" till någon idag? Nej.
- Vad är attraktivt? Charm
- Vad spanar du in först hos en kille? allt
- Hur många har du varit olyckligt kär i? 2
- Plugg/ jobb? iv på röllingby
- Har du blivit arresterad av en polis? Nej
- Är du vän med ditt senaste ex? nej
- Rökförbud på krogarna? ja
- Mål i livet? har inget specielt mål
- När fick du din riktiga första kyss? jag gick i sexan.
- Vad gör du om ett år? det vet man aldrig

skola

nu har skolan börjat igen och då har man inte så mycket tid över för att göra annat än att plugga. och nu när jag ska börja gå i skolan varje dag så lär det ju bli ännu mer. inget att se fram emot helt enkelt!

men imorgon är det iallfall fredag och då händer det förhoppnigsvis något kul.

var hemma hos maria idag med emelie, satt vid datorn och kollade på gamla bilder. Om man saknar dem tiderna! allt kändes så mycket lättare för några år sen . sen kollade vi på det där programmet om människor som äter sig till döds. gud vad hemskt. att man ens kan tillåta sig själv att äta sig sådär stor. Och så började man ju tänka på vad man själv ätit , och kanske inte den bästa dagen att tänka på sånt idag inte . haha. men vi firade ju faktiskt maria så då kändes det okej att stoppa i sig lite mer än vanligt .

och jag kan ju inte påstå att det går så bra för mig att följa mina nyårslöften .tyvär.
hade inte rökt en ciggarett på tre dagar så tog jag en idag , men gör ett nytt försök på måndag.
och börjat träna har jag inte heller kommit igång med men det får jag väl också börja med.

men nu måste jag gå & lägga mig så jag kommer upp imorgon .

idag

Dem här dagarna har jag bara tagit det lungt, vill göra något kul men har inte riktigt orken för de !
snart börjar skolan oxå och känner att jag borde försöka ställa om tiden så jag kommer upp sen när det väl är dags för det. skönt att slippa praktiken på vero moda nu iallafall. blev lite tråkigt i längden.samma saker varje dag . packa upp varor för det mesta, får ju inte stå i kassan för jag inte är 18, värdelöst !
men det jag lärt mig därifrån är att jag inte vill jobba i en klädaffär. haha, men det har fått mig att uppskatta skolan mer iallfall. är så mycket slappare där. men nu ska jag & frida gå ut och möta jocke,

hare bra , puss

Gott nytt år




ja så var det ju nyår. blev inte riktigt lika kul som jag hade förväntat mig, men helt okej iallfall !

vaknade upp imorse och hade jätte ont i hela ryggen och har sår överallt och så har jag ett brännmärke mellan tuttarna. så jag kan knappt ha bh på mig för det gör så himla ont !! 
kanske inte en så bra start på nya året , men men . min familj har sovit hela dagen, själv är jag inte en sån person som sover länge . vaknade klockan 9 och var jätte pigg. så jag började plocka undan allting från igår . nu sitter jag här helt rastlös och vill hitta på något , men alla sover ! åh jag hatar nyår !

och nu ska jag  försöka sluta röka oxå,åååh känner redan att jag behöver en . men jag ska klara det här.

Nu ska jag försöka få tag i frida.



RSS 2.0