Valborg

Då var allt fixat och klart tills kvällen.Igår åkte jag och Maria och handlade massa gott som vi ska äta till middag ikväll.Vi ska grilla ute på Marias altan och det kommer bli jätte mysigt tror jag nog!Jag är faktiskt väldigt taggad!Snart ska jag börja röra mig mot skolan också är lite försenad men men det är ju ändå valborg..dålig anledning jag vet. Men kom verkligen inte upp.

Hör av mig senare kanske. om jag har tid ;) Annars får ni ha världens bästa valborg!

Ciao



sometimes

ja och så var jag här framför datan igen.kom precis hem från skolan så nu sitter jag här hos Robin och lyssnar på love hurts(som alltid) och väntar på att han ska komma hem eller att Maria eller någon ska ringa.sjukt uttråkad..Inget specielt idag heller.Klippa,rulla,rulla..osv..KUL.eller jo det är ju typ kul i vanliga fall men har inte direkt varit på humör idag.allt känns lite för mycket just nu.men så är det ibland.Ikväll ska jag och maria handla mat tills morgondagen,sen kanske jag ska träffa Emlie en snabbis och sedan ska jag försöka hinna med en solning också.det behövs ju verkligen iallafall. Juste glömde nämna att igår när jag var i stan köpte jag en fin svart tröja som jag ska ha på mig på valborg.kommer bli fint med lite smycken och lockar.


Tjing / s

Min dag

Idag var jag ju som sagt i stan och kollade runt med Thess & Maria.Vi köpte varsin Kaffe slush grej från 7-eleven(godaste någonsin,och äntligen är den tillbaka efter en lång vinter utan den) och strosade runt ute i det fina vädret.Så himla mysigt!Sen kom jag hem till Robin och då åt vi kött,pommes & bea.riktigt gott!haha nu väntar jag på att tönten ska komma hit så vi kan sova. han sitter i vardagsrummet och kollar på sainfeld..så jävla tråkigt enligt mig så jag vägrar kolla på det.fast han faktiskt var söt nog och kollade uggly betty & Dh med mig.fast jag tror nog han innerst inne tycker de är bra.kanske..haha.

Jag blev riktigt glad idag över smset jag fick från Emelie där det stod att hon kanske kommer på valborg,hoppas.har inte festat med henne på hur länge som helst så det skulle vara hur kul som helst om hon kom dit.




Me and my BFAM.

Tjingeling

Tillbaka

sådärja nu har jag tillgång till internet igen..Jag kommer inte vara hemma på ett tag pga massa anledningar men ni har ju mitt mobilnummer och där är jag ju alltid tillgänglig(nästan).jag har varit hemma från skolan hur länge som helst nu känns det som.börjar bli riktigt jävla uttråkad.men idag så ska jag åka till stan med Tessie och Maria.ska försöka hitta något att ha på mig på valborg.ja valborg känns faktiskt jävligt överskattat.men jag ska ändå klä upp mig ! så det så. haha kanske inte mer än vanligt men ändå. iår tänker jag iaf inte tagga för någon jävla fest som ändå inte uppnår ens förväntningar.så iår ska jag och Maria ha middag hemma hos henne.vi ska äta tre rätters.men för mycket kan jag inte avslöja här.ska ju överasska de som kommer litegranna.sedan ska vi gå ner till brasan och kolla på den lite och så ska jag försöka träffa min pojkvän också.där har ni mina mål..känns riktigt skönt faktiskt.är riktigt taggad på en kväll med mina "gamla" vänner som jag inte träffat på jättelänge..så det blir nog toppen..

Nu ska lilla jag börja sminka mig.för snart kommer Thess.

Tjingeling

Bloggpaus

pga brist på internet.kommer tillbaka när det är igång igen.



Ciao

I skolan

haha nu tror ni säkert jag har dött eller något för jag inte skrev igår,skojjamen mitt internet funkade inte. gjorde inte så mycket igår heller.var sjuk så stannade hemma från skolan och kollade harry potter med mina lillebrorsor. det var mysigt faktiskt. fast den lilla blev lite rädd ibland så fick hålla för hans ögon.stackarn.

Idag mår jag iaf mycket bättre, är i skolan för tillfället till och med :)
efter skolan ska jag ta bort mina stygn i munnen haha :D äntligen.sen ska jag och Thessan hitta på något kul,ska leta upp någon frisör som kan kirra mitt hår.det ser förjävligt ut nu rent ut sagt.



ajja nu ska jag ha svenska

Segt

Den här dagen här dagen har gått jävligt sent. var hemma idag för jag är sjuk. så jävla typiskt nu när tanden äntligen börjar bli bra.jadå ska jag åka på en förkylning också.hoppas jag mår bättre imorgon.orkar inte komma efter i skolan..känns lite jobbigt nu när det inte är så långt kvar..så har varit hos mormor hela dagen tills jag skulle gå och fixa mina naglar och sedan kom mamma och hämtade mig.Ett plus är iaf att Uggly Betty börjar idag igen klockan åtta!woho. och sen klockan nio är det dubbel avsnitt med Desperate housewives..så det ska jag titta på. synd bara att jag missar bandyn idag.men det tar jag igen nästa tisdag ;) .. ojoj nu är klockan åtta.

Tjingeling

Söndag

Hallå hallå.. nu sitter jag här hemma hos Thessan och dör.jag börjar bli sjuk. jag orkar inte..
Igår var jag ju som sagt på tjejmiddag hos Bella.det var mysigt. vi åt tacos och sådära.gott gott.
hade lite svårt att tugga bara.men det lär ju bi bättre snart förhoppningsvis..sen drog vi hem till olivia och där blev vi kvar hela kvällen/natten. det var trevligt bara att jag var så jävla slut. sen gick vi hem till Thess och sov..och nu har vi suttit ute på hennes altan hela morgonen och lyssnat på musik och solat.syns typ ingetning på mig tyvär.haha men men.skönt iaf.Ikväll får jag se vad jag gör om jag hittar på något eller stannar hemma och försöker bli frisk.det senare låter bäst jag vet men jag är ju som sagt så trött på att bara sitta hemma eftersom jag gjort det nästan hela lovet..


Glad påsk



Nu drar jag till Bella, puss

nej nu hände något otippat

Fick precis ett sms av Emelie där det stod såhär "Tänkte bara säga att du är en underbar vän,och att jag är glad att jag har dig.Du är bäst gumman.Puss" jag skrev tillbaka "är det ett kedjebrev emelie" men hon svarade nej. hm. tror nog fortfarande på att det är ett kedjebrev.haha ni som känner Emelie förstår nog varför.hon är inte riktigt den personen som skriver sånt helt plötsligt.glad blev jag iaf.jag behövde lite kärlek nu.haha.synd bara att den jäveln dissar mig idag. känner mig lite ensam. men men ska sätta på någon film nu och försöka sova och hoppas på att det är bra tills imrogon.

Godnatt / S

verkligen inget namn

Nu sitter jag här hemma igen och har jätte tråkigt.Och idag är det ju fredag så då vill ju ingen sitta och ruttna här hemma med mig så blir ensam idag..:/.. haha. nej men . Hoppas jag mår bättre imorgon för då ska jag hem till Bella på middag. kan ju vara riktigt mysigt faktiskt. Orkar verkligen inte vara hemma längre,men det är ju som det är.
blir ju mer bloggande nu när jag är såhär förbannat uttråkad.ett plus eller hur?haha kanske inte.


Ofattbart

det finns inga ord.jag vet inte vad jag ska säga eller göra.jag kan inte säga eller göra någonting.ingenting kan ändra vad som hänt.önskar bara jag kunde finnas mer för dig. och det kan jag. men jag har inte funnits där. jag är så besviken på mig själv.och jag antar att du är ännu mera besviken.det är förjävligt att något måste hända innan man får upp ögonen.jag visste vad som pågick.och jag försökte.men jag borde försökt mer.det vet jag. men vad gör man nu när allt redan är för sent. Jag finns här för dig och det är bara det jag kan säga.du har alltid varit som en syster för mig och jag skulle aldrig svika dig avsiktligt.men jag trodde verkligen inte det här skulle hända. Jag fattar inte själv att det har hänt och det måste vara värre för dig.


Jag älskar dig

I'm just a kid


Inställt

Ingenting blev som jag hade tänkt mig denna dag.kinden har svullnat upp ännu mera så jag ser ut som en hamster.så valde att vara hemma idag och ta det lungt.börjar bli väldigt rastlös bara.och inte nog med det imrogon skulle jag ha påskmiddag med mina kära vänner.men nej. det verkar inte bli så. Hela lovet blir förstört pågrund av den här jäkla tanden.

Som tur var kom Maria förbi och muntrade upp mig med lite glass.och det finns nog ingen människa man kan skratta mera ÅT än henne. så jävla rolig.läs mer om det roliga som hände idag på
Marias nya blogg.Sen kom även Fabian förbi så spelade vi Buzz.så jävla trött på det där jäkla spelet..men det var trevligt med lite sällskap iaf.




Maria,Fabian & jag.Gammal bild från en kväll hos maria.

Utråkad

Nu sitter jag här hemma i soffan och gör absolut ingenting.Är jättejättejätte utråkad.har opererat bort en tand så får inte anstränga mig(haha låter ju pinsamt.bara en tand liksom men det gör as ont).KUL lagom till lovet liksom. Min vanliga tur igen.Men tänker inte sitta inne och deppa för det .Imorgon ska jag nämligen grilla med Denice(från gävle)som kommer hit på besök så vi ska ha en liten grill/chill kväll med några till brudar.Kommer bli mys. Hoppas bara vädret inte sviker. annars får vi väl äta inne.


Och min lilla lillebror Rasmus springer omkring och skriker till alla att jag tappat en tand.så söt.
Ikväll däremot blir det hemmakväll. tråkigt. Ska försöka tvinga hit någon så jag slipper känna mig så ensam.stackars lilla mig eller hur.haha.

Puss / S




Godmorgon Godmorgon

Vilket strålande väder idag igen,
underbart. synd bara att jag vaknade åtta
och kan inte somna om för det är så jäkla ljust ute.
kul kväll igår faktiskt verkligen.aja nu ska jag försöka väcka robin.
Tjingeling




Jag och Olivia



RSS 2.0