Söndag

Sitter här och väntar på att det ska hända något, vet inte vad jag vill ska hända men orkar bara inte sitta hemma. vaknade nio imorse , alltid lika tidigt oavsett hur länge jag varit uppe dagen innan . igår var jag på fest hos en kompis. var väl inte så himla kul men jag hade inga förväntnigar så jag blev iallfall inte besviken. Det är iallfall otroligt skönt att det är lov nu , det behövs verkligen efter allt "slit" i skolan. Veckan efter lovet ska jag vara på frisör några dagar och kolla hur det är och testa lite. det blir nog kul , hoppas jag.

jag läste lite gamla grejer jag har sparade på datorn och hittade den här texten en tjej i min gamla klass skrivit, lite kul att se , har faktiskt ingen aning om när hon skrev det men det var minst ett år sen iallfall.

Du har ett hjärta av guld!
Ett äkta hjärta av guld.
Du är en ärlig person, en människa att lita på och älska.
Du är en sån vän som alla behöver. En sån vän som alla borde ha.
Du är inte som alla andra, utan du är dig själv.
Du sviker inte när alla andra går.
Du är dig själv och går din egen väg.
Du är inte falsk som många andra.
Du behöver inte spela för att få vänner och vara omtyckt utan kan vara dig själv.
 Du följer inte strömmen för att det känns enklast så
och vänder inte kappa med vinden. Utan du har en egen åsikt och står för den.
Du ljuger inte och snackar inte skit.
Du tror inte på alla falska, påhittate rykten utan att först söka efter sanningen.
Du får ingen kick av att sparka på de som redan ligger utan är starkare än så!
Du glädjs inte åt andras motgångar utan glädjs åt andras medgångar.
Du spelar inte någon du inte är och behöver inte hävda dig och snacka skit om andra för att få uppmärksamhet.
Du snackar inte skit om alla dina vänner för att du är avundsjuk.
Sandra, du är värd det allra bästa, tvivla aldrig på det.
Du har så mycket mer än många andra.
Du behöver inte vara falsk och elak utan kan vara snäll och ärlig.
Du har ett hjärta av guld och en personlighet att älska. Glöm aldrig vem du är, och låt ingen få dig att bli någon annan, lova mig det?

Äntligen fredag

Äntligen har den här veckan nått sitt slut . börjar bli så otroligt skoltrött och det är verkligen inte bra. Har så himla mycket kvar att göra i skolan för att ha möjlighet att komma in på frisör linjen som jag sökt. snart är det iallfall lov och då ska jag nog bara vara hemma och ta det lungt .

Idag var jag jätte trött när jag kom hem så jag har bara tagit det lungt och funderat på en lugn kväll, så "råkade" jag ringa Sophia och hon sa att vi skulle på fest , haha så nu känner jag mig lite mer taggad. Har inte träffat Sophia på länge så det ska bli jätte kul ! så nu sitter jag här och väntar på att hon ska komma hem från bion, hon är och ser den där nya filmen med johnny depp. Är också lite sugen på att se den , för han är ju så sjukt het !

Nu måste jag nog börja göra mig i ordning så jag är klar när sophia kommer hem , har lite panik bara för jag har absolut ingenting att ha på mig men får sno något av mamma , haha.



Vila i frid , "morfar"

Fick precis reda på att min såkallade morfar dog för tio dagar sen. Det kom verkligen som en chock. jag trodde verkligen inte jag skulle bry mig om han dog, för mig dog han för länge sen. men det känns konstigt att han inte längre finns. visst att han inte ville ha någon kontakt med mig. men det är ju ändå min morfar. kommer ihåg när jag var liten och badade i hans pool eller spelade biljard med honom. men det är oxå det ända jag kommer ihåg och hans kuvär jag fick när jag fyllde år eller på julafton. fast dem slutade han skicka för länge sen. Jag kommer inte ens gå på hans begravning .


Helg

Har varit hos min pappa den här heljen , var ett bra tag sen jag var här så det har varit kul att träffa alla och umgås lite med min pappa .

igår var jag på fest, helt okej förutom att jag drack för mycket. så idag mådde jag inte så bra. gick iaf upp vid tolv och gick ner till centrum och kollade i affärer.hittade mycket jag ville ha men som alltid finns det inte min storlek kvar. fast jag hittade till slut en kofta, en helt vanlig grå. haha , emelie klagar alltid på att jag alltid köper "tråkiga" kläder. så nästa gång ska jag väl försök hitta något roligare.

image12

nyss kollade jag på film med julia, guldkompassen. den var mysig. men hade väl lite för höga förväntningar på den så så bra tycket jag väl inte att den var. och gud vilket jobbigt slut. nu måste man ju se nästa oxå , haha. nu sitter jag här och väntar på att min bror och hans kompis ska komma hem med chips till mig .


RSS 2.0