Bingolotto

Ja just nu så är det bingolotto,och eftersom det har blivit min nya grej så gick det ju inte att missa för min del.har inte vunnit något än men håll tummarna för mig.haha..vann faktiskt 100kr förra söndagen..wohoo.däremot saknar jag gamla bingolotto som var när man var liten med loket och bingoberra osv..fyfan vad stämning!tillskillnad från lotta som håller det nu,nej tack! så jävla mycket bättre förr...men aja..allt förändras ju så inga ledsna miner för det..haha eller jo lite..


 

Nu ska jag förbereda mig för sista spelet,skriver senare om jag orkar.Jag är ju faktiskt fortfarnade sjuk men vi får hoppas det går över så jag kan dra till skolan imorgon..man vill ju helst inte missa något nu i början.

Ciao/ S


gårdagen


Ett smakprov från gårdagen,mer kommer ;)


Så jävla bäst


Jag måste bara säga att jag har världens bästa pojkvän.Du är bland det bästa som hänt mig.hoppas du vet hur mycket du betyder, jag älskar dig!

Inte okej

Det är fredag,jag är sjuk.men jag ska iaf hem till fia på middag så får vi se om jag orkar dra vidare eller om jag drar hem.beror på om jag börjar må bättre...ÅHHHHHH, jag vill inte!

Jag & Sanna i taxin i onsdags

Jag saknar er





Ibland vill jag bara spola tillbaka tiden

Skärpning

Ja men nu får jag faktiskt skärpa mig,jag blir bara sämre & sämre på att uppdatera.

Men det känns aldrig som jag har tid,har ju massa annat att göra än att sitta här.nu när skolan har börjat igen måste man ju börja plugga oxå.men jag ska göra mitt "bästa" och försöka uppdatera lite oftare.
Igår kom det en liten blondin hem till mig vid namn sophia Englund och sa att nu jävlar skulle vi hem till Carro och föra för att sedan efter det köra på en utgång i stan. OH YEAH sa jag och började fixa mig.ehm ja..nästan så iaf..Väl framme hos Carro efter en lång buss/tåg/tunnelbana.så lagade sophia lite middag till mig och sanna.och vad kan det ha varit om inte....NUDLAR!Jajjemän sån lyxmat fick man igår.

Jaja.nu ska jag sluta tönta mig. sedan beställde vi en taxi som skulle ta oss vidare. Roligaste kommentaren måste nog varit Sanna som utbrast:Det här känns ju som att åka limousin! vi festade vidare ett tag i taxin och sedan drog vi oss till laroy.där det var väldigt kul till en början då vi dansade och lärde känna lite nya människor.tillexempel två tyskar som var här för att festa!haha så sköna brudar..men sedan blev det lite dött så jag och Thess drog till donken för lite fyllekäk och satte oss sedan i en taxi mot berga..Sophia alkolisten själv skulle dra vidare men kom inte in för hon var för full! haha sorry hjärtat var bara tvungen att skriva med det!.. nu sitter jag här snyggare än någonsin med gårdagens smink i ett par rutiga shorts och ett vitt linne & självklart mina rosa duntofflor.om ett tag kommer sophia hit oxå...det var allt just nu men vi hörs snart igen ;)

ciao / S


Tjenare bloggen!

Idag har det varit en mycket lugn dag,smått bakis från igår så har inte haft någon ork att göra så mycket.har iaf hunnit rensa ur förådet och åkt till tippen en snabbis,självklart avslutades dagen med pizza,wiho då blev tjockisen nöjd!

Igår var jag,fia,ellen först hemma hos mig och drack lite rose för att sedan dra vidare till tegel där det först var helt okej men sedan försvann draget helt och då började man längta hemmåt.så vi drog oss mot två bussen hem.roligaste var ändå..hahha fia..daniel? haha för bra! Men slut med det roliga för imorgon börjar skolan så nu ska jag sätta på en rulle och försöka sova.

Godnatt sötisar!


Världens bästa pojkvän & jag på kryssningen


blabla

Orkar inte skriva, tvättmaskinen är sönder.. kryssning imorgon.. Ciao

Godnatt sötisar



Hola, såhär snygg är jag just nu! haha. har tillbringat hela dagen i stan med Maria & Amanda.berättar mer om helgen imorgon för nu ska jag & Robin kolla på Kenny begins..
Tjingeling


HAHA

Nu var det ett tag sedan jag bloggade igen..har haft fullt upp..men kan ju berätta att jag har världens bästa pojkvän som jag älskar över allt annat på heela jorden för han är så sööt och snäll mot mig :D .. älskar dig baby (L) *blink*


ja jag gick bort från datan en sekund och då skrev robin vad han tyckte jag skulle skriva,haha sött va.. nooot

middagsplaner

Idag har jag jobbat,flyttat runt en massa jävla möbler och gjort iordning allting.sen kramade jag alla barn och fröknar hejdå.för nu slutar jag jobba.börjar ju skolan om ca två veckor så då har jag ju inte tid för det tyvär.just nu håller jag på att fixa mig ska in till stan och äta med celine,mickis,mm..Efter maten ska vi dra vidare till något billigt ställe och föra och sen får man se vad som händer.har inte planerat mer än så ännu ;). tippar iaf på att det blir en trevlig kväll!

Nu ska jag fixa klart mitt hår & sen ska jag ta ett glas
rosé på balkongen innan jag börjar bege mig mot stan,

Ha en bra kväll nu / S

TTT-TOMMYS

Ikväll blire tommys med brudarna,ska bara ta en öl eller två eftersom jag jobbar imorgon.men kul att göra någonting.har inte träffat någon av mina vänner på sjukt länge eftersom jag varit på landet osv. snart börjar skolan,usch.orkar verkligen inte.vill bara ha looov!och imorgon är det allra sista dagen på jobbet,gud vad jag kommer sakna alla små sötnosar.Så funderar på att baka eller köpa en blomma eller något.lär köpa en blomma eftersom jag inte är den bästa på att baka.Nu ska jag föna och platta håret.

vi hörs, ciao

blev inget tommys för min del igår,tjejorna segade så jag blev för trött och somnade.haha.

MATDAGS

Kom hem i lördags men har varit helt slut, så har bara varit hemma och haft sagan om ringen maraton med Robin.såå sjukt bra filmer!haha.Sen igår började jag jobba igen,skönt att få lite mer fasta rutiner efter sommarlovet..
just nu står Robin och lagar mat och jag sitter vid datan,haha skönt att ha en pojkvän som alltid lagar maten så "mästerkocken" slipper..Nu har jag fått hem min rosa mixer också så jag och robin ska göra massa smoothies ikväll! woooho.blir super. Nu ska jag duka upp framför tv'n & sen blir det inte så mycket mer idag för jag jobbar ju imrogon också.men till helgen då jävlar händer det grejer,förhoppningsvis.

Ciao



vart tog min bränna vägen liksom? dags att jobba på den igen!

RSS 2.0