autumn


Saker jag tror jag ska beställa hem från h&m , fast är lite osäker på skorna. lär hitta några finare så. haha men tröjorna vill jag verkligen ha iaf den ena med knappar . tycker om den jättemycket.

to much

Äntligen klar med läxan , skönt ! nu ska jag bara träna lite till på gloserna . Har varit sjukt seg hela dagen så har icke orkat gå ut & springa .. får bli i veckan.. om jag hinner.



Veckans to do :
Lämna in min vinter jacka på kemtvätt.
Lämna in min mobil på lagning
åka in till stan med Sophia och köpa lite kläder
ska även köpa lite mer kuddar till min säng.
Åka till pappa & få någon present han köpt till mig
(lär vara min bärbara rosa data jag önskat mig)
Köpa spinningkort för den här terminen.

Lär ju bli tusen saker till men det var det som kom upp nu. skriver upp det här så jag inte glömmer det !

skönt att jag trivs jättebra i skolan nu för tiden iallfall..





 


Ps.I love you

Stört bra film , rikigt jävla sorlig. grät hela filmen igenom. ÅH vad jag vill ha honom . min absoluta drömkille. haha som om det finns någon tjej i hela världen som inte skulle bli besviken på sin pojkvän efter att ha sett den .. eller jo kanske. somliga har ju tur. kände mig på världens depp humör resten av dagen och lyssnade på lugna favoriter och tog det lungt i mitt rum .. pluggade även lite vilket jag ska fortsätta med strax. sedan blev jag aldelles rastlös och var tvungen att gå ut en stund . så jag mötte Robert & Amanda. och sen kom Emelie och Frida oxå.. var bara ute en halvtimme. sen ville jag gå hem och kolla på Förtrollad. den svek mig. trodde den skulle vara bra men icke. typiskt. haha Emelie som följde med mig och kollade på den somnade till & med. haha.

Och min Kära mamma fick för sig att hon skulle ut på krogen vid tio. så jag fick hjälpa henne välja kläder , sminka lite och fixa hennes hår. haha sprang omkring som en dåre med allt möjligt. hon blev nöjd iaf och blev glad för jag hjälpte henne. sen höll jag på att somna när min pojkvän ringde mig .. hm.. han hade ringt fel har jag för mig att han sa. KUL kille. haha. men men .. till slut somnade jag ..

Idag blir det bara ta det lungt. kanske ut och springa lite granna o jag orkar .. var ett tag sen och det är ju så jävla skönt. iaf känslan efteråt är fan oslagbar. Nu ska jag laga lunch & Plugga . hörs kanske ikväll .

Puss på er.


Så jävla frustrerad

Håller på att göra iordning mig, men det går lite segt.. är så jävla trött och sliten pga skolan. haha den tar verkligen kål på mig. har iaf fixat håret och börjat sminka mig. men kläder.. hm .. jag har INGET att ha på mig som vanligt.sitter här i mjukisbyxor och ett vittlinne som jag precis märkte var fullt med solpuder. KulKUL.. jag som precis hade tvättat det. aja.

Ikväll blir det hem till Fiya som gäller. vi ska äta lite god mat & sen kröka! woho. typ taggad. elelr nått. är bara så sjukt seg hela jag. men efter ett glas vin eller två ska vi se att det ordnar sig. det går bra i skolan nu. har ju börjat frisör. riktigt kul verkar det vara .. fast vi har inte gjort så mycket än .. klippt lite(pyttelite) sen fönat och rullat spolar. vilket suger att vi lär oss det för äckel-fiya kommer vilja att jag gör det på hennes hår varge helg sen.. känns hårt. senare i kväll ska vi nog hem till Niklas på fest. kan bli kul. lär bli kul. sjukt trevligt folk och sådär.

mindre än 3 månader kvar. jag längtar ! hur mycket som helst..

hade en otroligt sjuk dröm inatt , by the way. riktigt skum. okrar inte gå in på detaljer men hela mitt liv bara rann iväg . kändes stört läskigt iallfall..

börjar bli så sjukt deppig på allt kasst väder. ge tillbaka min sommar !
 
" nej , jag går aldrig överstyr  "

Jag ritar så braa

Idag var jag i skolan.. hände inget specielt. förutom att allt var helt dött. och BB. inte den personen du tänker på fia utan en annan rolig grej :P hihi. nu sitter jag och ritar med min lillebror . har precis ritat av korven ( sophia) . min bror tyckte den var fin sa han . och sen skrek han KORVEN ! haha hoppas du tycker du blev fin gumman. vi la ner vår själ i bilderna, helt klart !



Söndag

Fortfarande sjuk, så jävla värdelöst. har bara varit hemma hela helgen . och så är jag inte ens frisk. Jävla skit ! Igår var jag iaf i täby med mamma & moster, vi gick och åt och kollade lite i affärer. jag hittade inte så mycket konstigt nog. men en beige kofta fick följa nmed mig hem. haha . chokade mig själv lite med att köpa en beige ? det fanns ju svart oxå.. haha tänkte att jag har så många svarta att det kan vara kul med en annan färg.. :p

nu ska jag kolla film , puss

Jag bara älskar doften av akryl

Haha kanske inte men jag älskar att ha gjort nya naglar. de är lite kortare den här gången men blev jätte fint som vanligt. känns så himla fräscht att ha fina naglar.

åkte in till stan (fridas naglar) och gjorde de direkt efter skolan. eller jag åkte dit drietk efter men hade inte tid förens fyra. men men.. kom nyss hem från att ha varit på date med frida. haha kändes verkligen som en riktig date .. vi åt ute på en thai resturang och de tände ljus och grejer på vårat bord. riktigt mysigt faktiskt !

ikväll ska jag bara ta det lungt, är lite sjuk. så ska ta hand om mig själv.. ändå piss väder ute.. ska nog bädda ner mig i min sköna säng och kolla sex and the city. FAN.. tror inte jag har chips hemma. eller det är bara bra. måste sluta pressa i mig massa onyttigt så frot tillfälle ges. min moster är här oxå . vilket är kul.. hon bor i malmö och vi ses inte så ofta. så ska nog vara med henne lite ..


mina naglar förra gången jag gjorde.





och så var sommaren slut

Hejsan ! just nu sitter jag här med ansiktsmask i ansiktet. en grön dessutom..very sexy.. haha.. var precis i duschen och har ätit lite så nu mår jag bättre.. skolan börjar ju imorgon och jag vill se fräsch ut, tihie. så har kört lite peeling och n u ansiktsmasken nu ska jag börja smörja och måla naglarna så börjar jag bli klar.. kankse drar på lite brun utan sol oxå ? eller nja.. jag tål inte doften.. och min är hemsk när det kommer till den punkten..


Dagens outfit idag är en vit stor t-shirt och blåa tofflor. haha . riktigt fint. gud vilken bild ni måste ha i huvet på mig nu.. :P men men .. ska kolla lite mer sex and the city och sova.. hörs imorgon ! puss /sandra





 

Typiskt

Gårdagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig.. den började bra men lutade mindre bra. så tänker inte berätta några detaljer om den men jag var iallfall med Emma.
tog en taxi hem från vårberg runt två. blev lite dyrt men kom iallfall hem ..

men så imorse vaknade jag och kände mig täppt i näsan och on i halsen .. KUL... skolan börjar imorgon. så ikväll blir det knarka te och sex and the city. så får jag se hur jag mår. men till skolan ska jag iallfall.. börjar ju i min nya klass och allt. känner mig inte så nervös inför det längre.. skönt..

 
en gammal bild på mig och emma, midsommar-07

02:13


Har haft en sjukt härlig dag ! brudarna kom ju hem till mig som sagt :) sen kom även min granne Andrea förbi och gav mig en present. så jävla söt ! fick en bok och en sminkgrej med massa ögonskuggor i . riktigt bra att ha ! :)skönt med en bok oxå . jag som snart har läst ut min !

på torsdag börjar skolan. känns ganska skönt. sommaren börjar ändå ta slut & ingenting händer längre så lika bra att återgå till det normala eller vad man säger :p måste köpa spinningkort oxå..

nu ska jag sova , godnatt !


Jag gjorde det !

JAG KOM IN PÅ FRISÖR , WOHO! det var det mötet handlade om. och det gick skit bra ! slipper jag gå handel, haha. ta inte illa upp ni som går där. det är bara inget för mig ;)

Så ikväll blir det skumpa & jordgubbar. så kommer brudarna över för att fira mig, så jävla söta !

och nu blir jag & Sophia klasskompisar igen ! fan vad kul gumman .


bjuder på en äcklig "gammal" festbild .

Nervöst

Hej på er !

Just nu sitter jag och plattar håret hemma hos min pojkvän. han står i duschen och då passade jag på att skriva lite här. min nya plattång är verkligen jätte bra !


snart ska jag på möte som sagt. är lite nervös. men det går nog över..

skriver hur det gick när jag kommer hem ! 

/ sandra


Upp & ner

Godmorgon ( eller nått) . vaknade iallfall för två timmar sen. nämligen klockan två. ändå var jag inte uppe så sent igår. blev helt chockad när jag såg på klcokan hur mycket den var.  jag hatar att vakna så konstiga tider. det är alldeles för sent för frukost. och till och med för lunch enligt mig. så jag sitter här och väntar på middagen. är jötte hungrig. haha . jag brukar inte vara den som slarvar med måltiderna så även det känns lite skumt.

nu har jag iallfall gjort ordning mig helt. så sitter & väntar på att robin ska ringa så ska jag åka hem till honom. får sjuss av min bror på hans moppe. hahha ! typiskt att det regnar ute. nu känns det verkligen att sommaren börjar ta slut. eller redan är slut ! det är bara dåligt väder, det blir mörkt snabbare på kvällarna och ja. graderna ute har sjunkit rejält. höll på att börja gråta (nästan,haha) när jag såg att de bytt till hösttidstabell på bussarna och att det kommit in massa höst kläder & skor. vad hände liksom ? sommaren bara försvann. ifs brukar det alltid vara så. sommaren är fan alldeles för kort. nu vill jag bara ha min födelsedag, julafton, lite mysig snö. och sen sommar igen.



Bild tagen på väg till småland, av mästerfotografen(haha) sophia

Älskade mamma

Hihi , mamma är så söt. hon kom hem för ett tag sen och då hade hon köpt en ny plattång till mig ! har önskat mig en ny jätte länge. så fick jag den för att du tycker jag är så duktig som slutat röka ! haha. nu känner jag mig ännu mer motiverad. fast jag har ju klarat mig ett jävla bra tag nu ! wiho.

och snart ska jag kolla film med familjen , kör på hemmakväll tonight.

Jag var och handlade med henne tidigare idag. och då köpte jag peeling och en hårinpackning. haha köpte en för blont hår. tänkte att det kan vara bra nu när jag har så just hår. har gjort lite mer slingor. men det är nog lite mer mörkblont ljusbrunt. men är jättenöjd iallfall ! :) och det är ju huvudsaken. kollade även på en ny säng. min är så sliten att jag kommer åka igenom madrassen snart. haha kanske inte . men nästan !men den jag gillade var lite dyr så får se om jag får den .

nu kom mamma och sa att det var film dags. :)
hörs imrogon . puss /sandra

Lördag

Shuhu. dålig updatering på sitsonde. jag vet. har inte orkat . haft så mycket för mig.. eller nja. var ju som sagt i småland/danmark med massa vänner. riktigt kul ! haha jag orkar inte gå in på massa detaljer men jag var full varenda kväll .. vilket inte var så bra för min nykterist plan. men får ta tag i den nu när skolan börjar. haha . möte på måndag ..nervöst ? jaa . skriver vad det handlade om efter . kan inte säga det nu .. :p haha.

Idag är jag sjukt jävla seg från gårdagen. så går bara omkring helt sliten här hemma. skulle egentligen träffa emsan. men nu blev det tyvär icke så. sov hos pojken inatt. hihi. mysigt. tråkigt bara att han alltid är så jävla trött och somnar innan mig. :/ men jag är ifs alltid pigg.. nästan. kanske inte just nu. ikväll blir det SATC och läsa lite . Jag läser SÅ DUMT av mia törnblom. verkar bra men har inte kommit så långt.

nu ska jag börja med det , ska försöka skriva imorgon.. hihi.
Puss på er / sandra


sånna här dagar vill jag bara strosa runt i den här underbara mjukisdräktren från juicy couture.så jävla fin. ska beställa den från nelly när jag får råd. frågan är om jag ska ta den här eller en ljusblå. tror jag kör på den där. ser så jävla mysig ut. hihi.

RSS 2.0