Så jävla frustrerad

Håller på att göra iordning mig, men det går lite segt.. är så jävla trött och sliten pga skolan. haha den tar verkligen kål på mig. har iaf fixat håret och börjat sminka mig. men kläder.. hm .. jag har INGET att ha på mig som vanligt.sitter här i mjukisbyxor och ett vittlinne som jag precis märkte var fullt med solpuder. KulKUL.. jag som precis hade tvättat det. aja.

Ikväll blir det hem till Fiya som gäller. vi ska äta lite god mat & sen kröka! woho. typ taggad. elelr nått. är bara så sjukt seg hela jag. men efter ett glas vin eller två ska vi se att det ordnar sig. det går bra i skolan nu. har ju börjat frisör. riktigt kul verkar det vara .. fast vi har inte gjort så mycket än .. klippt lite(pyttelite) sen fönat och rullat spolar. vilket suger att vi lär oss det för äckel-fiya kommer vilja att jag gör det på hennes hår varge helg sen.. känns hårt. senare i kväll ska vi nog hem till Niklas på fest. kan bli kul. lär bli kul. sjukt trevligt folk och sådär.

mindre än 3 månader kvar. jag längtar ! hur mycket som helst..

hade en otroligt sjuk dröm inatt , by the way. riktigt skum. okrar inte gå in på detaljer men hela mitt liv bara rann iväg . kändes stört läskigt iallfall..

börjar bli så sjukt deppig på allt kasst väder. ge tillbaka min sommar !
 
" nej , jag går aldrig överstyr  "

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0