IF I LET YOU GO

Det blev en riktigt lyckad kväll igår. det började som sagt med att jag var på släktmiddag senare drog vi oss hem till thessan igen för att fixa oss och föra lite.sen kom Carro&Sophia och hämtade oss så åkte vi hem till tossman.det var riktigt trevligt och vi körde en massa kortspel och många roliga/pinsamma minnen togs upp. sen vid klockan ett rörde jag mig hemmåt till min mormor och sov.vaknade dock klockan halv sex av ett sms rån älskling min.kom på att jag saknade honom och gick hem.vilken tönt jag är, hihi!sen har vi varit vakna sen dess och fixat massa saker och handlat och sådära. och kollat vänner hela dagen. riktigt skön söndag. mår jävligt bra idag faktiskt. Jag kom nyss på att jag är bäst! nu ska vi kolla film igen!HAHA det där med film har verkligen blivit mitt nya liv.



me and my soulmate, love u bro


weekend

Och så var det redan fredag igen,skönt! har varit på skolmöte nu igen och det gick bra! följde upp sen sist och ja det går framåt iaf!sen åkte jag och mamma till täby och shoppade lite. blev fyra tröjor för min del. och ögonbrynspenna,ögonskugga,puderborste. Sen drog jag och simmade med thessan och nu har jag ätit middag och kollat lite film. ska väl fortsätta med det hela kvällen då det blir en lugn fredag igen.riktigt skönt.

Imorgon blir det kalas klockan tolv, då bror min firar att han fyllt fyra.Så då måste jag vara pigg. lär ju vara där minst två timmar och sen vid sex ska jag på släktmiddag med Thessan.blir nog jätte trevligt.sist jag var där bjöd de på as god mat!men det tyckte inte thessi,haha. så jag har höga förväntingar,nej skojja.men det blir nog bra.hade egentligen tänkt åka till väsby sen men det blir lite sent nu så vi blir nog kvar i berga.Min snygging Denice Ander är i stockholm också.skulle verkligen vilja träffa henne men orkar inte med en utgång tror jag men får se hur det blir.

aja ska kolla two and a half men nu, vi höres imorgon!

Torsdag


Hola! idag har jag hunnit med mycket saker. hade kund och jag färgade,slingade & klippte hennes hår.Noppade,och färgade ögonbryn + franser.så fullt upp. gick ner till centrum med pojkvännen för han skulle köpa lite kläder.sen gick vi hem och gjorde en stor och riktigt god sallad. sen var det bara att skynda sig igen då jag skulle möta upp thess och simma.riktigt mys i simhallen idag då de hade släckt ner och tänt ljus och spelade lugna favoriter, DRÖM! Nu ska jag ta ett litet natt mål och sen blir det sängen.Puss på er sötisar


Jag & några snygga brudar i klassen på natturneringen.


Natt turnering

Är hemma hos Thessan nu och försöker tagga till skolans natt-turnering.Går väl sådär med tanke på att jag är sjukt trött som vanligt.lär ju somna på läktaren eller något. tänker iallfall inte banga ur tillskillnad från vissa muppar i klassen(känn er träffade :D) Måste fixa mig nu för såhär sliten kan jag inte vara!

Jag och thess as glada i sommras.


PUSS HEJ


Good night

Nu ska jag sova, har varit och simmat & kollat paradise hotel så nu känner jag mig rätt färdig.

Godnatt sötisar

Monday

 

Godmorgon babes, Har varit helt död hela helgen så har inte orkat blogga.Kanske var någon som såg mig? antagligen inte eftersom jag var ute i typ en timme innan jag började må dåligt och fick åka hem,braa lördag! Fast var iallfall kanske bättre än för vissa. vilka jävla idioter det finns i världen eller rättare sagt i åkersberga. Jag blir så frustrerad och arg på sådanna människor. så trashigt beteende att jag vill spy. Ta mig härifrån TACK. jag som egentligen inte tänkta dra upp något om det dära eftersom det absolut inte är min sak egentligen.men var tvungen att skriva av mig lite annars hade jag nog blivit galen. Nu ska jag möta upp min älskade bästis och gå till skolan. Du är värd allt älskling! och tack än en gång för du följde mig hem i lördags.


Förhoppningsvis återkommer en gladare Sandra ikväll.


MY SATURDAY

Gissa vad jag ska göra nu? Jag ska gå och simma med Thessan. sjukt längesen man gjorde det.men det kan nog bli as mys. Så nu ska jag packa ihop mina saker och möta upp thess utanför simhallen klockan två. Har ju bslutat åka buss så ska självklart gå dit! sen rut halv fyra ska jag möta upp Sophia så ska vi gå och handla middag(antar att thess hänkar också) så ska vi börja göra oss iordning och föra lite. Tror Maria och Emelie kommer också. kommer nog bli as trevligt. för jävla sköna brudar det dära. Sen ska vi vidare hem till Celine och där tror jag det slutar inatt men vem vet?

Lyssnar på spotify och Börjar Tagga till riktigt ordentligt nu.Måste fixa mer musik tills kvällen också men det tar jag när jag kommer hem efter simningen.


Bye


23/1,

Nu är jag vaken, missade träningen men det var väl inte så otippat egentligen. har även växlat ihop datumen och min lillebnror har inte kalas förens nästa vecka. Så det blev en lungn morgon för mig. men ska nog gå ut och gå snart. ska bara få tag på thessan först.. haha ursäkta mitt inlägg igår. tror dock inte så många fattade men jag var rätt trött och upprörd. men nu är det lungt igen.Ikväll står det fest på schemat! dock känner jag mig inte så taggad än så länge men det kommer väl.Ska kolla på reprisen av let's dance nu.såg bara halva igår. dock råkade jag se på aftonbladet vem det var som åkte ut.men det kan vara kul ändå.





Later

"Fredags mys"

Onödigt jävla tjaffs har denna dag bestått av, blir galen på mitt liv ibland. Så jobbigt när folk har så himla olika åsikter. kanske ska bli som alla andra och sluta säga vad jag tycker. kanske blir bäst så, bara nicka och vara glad. och ja jag vet att jag själv har väldigt olika åsikter i allting och att jag är väldigt oberäknelig och ändrar mig hela tiden om allt.men det är för jag är sån som person och tycker vissa saker är viktigare än andra. ena stunden vill jag att det ska vara "vi" i allt liksom och andra stunden vill jag vara för mig själv. vissa dagar passar det att skojja med mig och om mig,whatever. men andra inte. och jag blir sjukt trött på detta. nu orkar jag inte ens ta en jävla diskusion. kanske ska gå och lägga mig och hoppas på att morgondagen blir bättre.

Skolan går framåt iallafall. har varit i skolan i två veckor i streck nu,grattis till mig. klarade dessutom båda mina omprov. men nu är det dags att ladda om. kommer inte bli klar på länge så det är bara att bita ihop och ta tag i allt nu.



Middag

Ändrade planer som alltid, blir ingen bio utan vi ska hem till min mamma i skärgårdsstad och fira lite att Robin tagit körkort,Grattis Älskling! Så vi blir nog kvar där över natten så vi hörs imorgon eller något.


Bye

MIN VECKA

Måndag:skolan,omprov,styrkegympa
Tisdag:Skolan,core,plugg
Onsdag:Skolan,PLUGG,Bio(snabba cash)
Torsdag:Skolan,omprov nr 2,klippa brorsan,plugg
Fredag:skolmöte,skolan,lugn film-kväll,plugg
Lördag:rasmus 4-års kalas,plugg,träning,sola,FEST!

Mycket plugg denna vecka som ni ser,kommer vara så ett tag framöver.
Nu ska jag snart iväg och träna.står core på schemat idag!


måste hinna träffa min älskade lillebror oxå! min bäbis kom dock på att han har fyra års kalas på lördag så då får jag träffa min älskling!

HEMMAKVÄLL?


Jag & Linda 10 i tolv en lördag!


good morning beautiful

Idag är jag uppe med tupen,nejdå! men har varit vaken ett bra tag tillskillnad från mina kära vänner som var ute igår! tex.Julia.. vilket är AS kul att jag ringde och väckte henne imorse. Julia är nämligen den av mina vänner jag känt längst och på alla dessa år har det alltid varit hon som ringt och väckt mig på morgnarna men nu jävlar var det jag! och nu ska jag möta upp den tönten och mobba henne lite tll för det! 


Lagom sliten bild på mig just nu.

CIAO


SKOLAN

Äntligen fredag! nu blir det skola,sedan hem en snabbis och sedan bär det av mot upplands väsby.hoppas på att pappa ska vara hemma så jag hinner träffa honom också! ska väl ringa och kolla snart då jag är påväg till skolan.Har slutat åka buss och går dit nuförtiden..haha alla klagar ju ändå alltid på att jag åker buss.(det är en station) dock en lång station och det tar en kvart att gå dit.men ändå!

Och ja, jag ska vara med på gymnastiken idag!

SE YA



JÄTTE TRÅKIG

Sitter i soffan och kollar vänner samtidigt som jag försöker plugga lite. Läser lite om hur man gör en färganalys.verkade som tur var inte vara så mycket som jag trodde.de kommande veckorna kommer jag verkligen ha fullt upp.Har bestämt mig att jag ska ta tag i allt som jag ligger efter i. och med tanke på hur mycket jag varit borta (pågrund av en massa) så är det en hel del. Men det börjar kännas okej.igår när jag fick höra hur mycket det var trodde jag att jag skulle dö.men idag har jag fått mycket gjort. åkte till skolan tidigt för att gå på vickans lektion och bestämde att nästa torsdag ska jag ha omprov i färgteori. och sen har jag ju prov på färganalysen på måndag.plus att det blir ett antal fler timmar i skolan nu.men det får jag ta! har bestämt mig för att jag ska kämpa på tills jag står där med den vita mössan på mig! jag ska inte hoppa av som jag tänkt på väldigt mycket utan ta tag i allt och det är nu eller aldrig.

Jaja. fan vad tråkig jag är just nu. men behövde skriva av mig om det.kommer inte ha så mycket fritid framöver tyvär men sånt är livet.nu måste jag plugga vidare!



PUSS/ S


blablablabla

Idag har jag varit riktigt duktig. Vi hade sovmorgon så jag gick upp klockan åtta och gick en promenad,riktigt skönt att hinna med det på morgonen.får se om jag orkar imorgon igen. sen har jag varit i skolan och svenska och samhällskunskap jävligt skön dag iaf.nu är jag hemma och ska snart äta mat och sen ska jag väl börja göra iordning mig för träningen.core & bandy.. wohoo. imorgon blir det nog ingen träning. måste vila.haha trött på träningsvärken..


Min pojkvän är dum.han mobbar mig när jag skriver för jag ser ful ut då:( hahhhaa....men jag ser ut så när jag är koncentrerad.så TYST robin!


ajja nu är jag riktigt hungrig...

snabb uppdatering

Hinner inte visa mina saker från ikea nu heller,haha men det kommer.lovar!
har jättebråttom som alltid. har nyss kommit hem från skolan,handlat,
ätit och nu ska jag till skärgårdsstad och träna.styrkegympa! wooowoo duktig jag är!


SE YA


Sovdags

ska försöka sova nu,skola imorgon! men vi hörs imorgon.då kan jag visa vad jag köpte på ikea också.

Godnatt

HELGEN


Lördag&Söndag


Igår blev det hemmakväll & mysmiddag med min pojkvän.båda två var helt slut så sen la vi oss i soffan och kollade vänner ett tag och sen blev det sängen. men nu däremot ska jag snart åka till ikea.ska kolla på lite saker till hemmet och får se om det blir något. skriver det sen!

CIAO


SPORTAAAAN!

som vanligt när man planerar något så blir det inte så.så istället för pilot blev det sportsbar här i berga.men det var inte mindre kul för det utan vi hade as kul! nästan alla brudarna följde med och marra var as taggad! sen hände lite tråkiga saker på kvällen men annars var det hur kul som helst.träffade på en massa roliga människor jag inte träffat på länge.Så jag tycker fan det var bästa kvällen på länge!Nu ska jag snart gå ut och gå med thessi och lite sådär.vi har rätt mycket att prata om. men brudar, vad fan hände igår? jag har en liten blåtira och blåmärken över allt? hahhaha har inget minne av att jag bråka med någon så måste väl ha gått in i en vägg eller något sånt.


För mycket seriösa bilder på sista tiden. Jag i onsdags.


18-års firande

Idag har jag varit på lekis hela dagen med mina brorsor och mamma. riktigt mysigt att umgås med dem. är inte så ota nuöritden. rasmus tvingade upp mig i någon enorm klätterställning med massa tunnlar.aldrig känt mig smidigare..haha min andra bror bara skratta åt mig.haha.sen åkte vi och handlade och nu är jag hemma.har dessutom hunnit med att städa hallen.goodie.så nu snart..ja nu ska jag åka hem till maria och fira henne och sedan ska vi vidare till pilot tror jag! så vi hörs imorgon!

Ha en bra fredag!

/sandra

 


LILL-LÖRDAG

Ikväll är det ju lill lördag och då ska jag självklart hitta på något kul.Så det bär av till täby hem till Johannas kollega och föra dock ska jag inte dricka men dem andra.Sedan blir det att dra vidare till tegel där jag ska möta upp några snygga brudar(thess,mm.) och festa loss. Det värsta jag vet när man är nykter själv att man tycker folk blir så mycket sliskigare än vanligt.haha så ni fylle as kom inte fram till mig ikväll tack!


hörs imorgon!

/ S


M & E

Nu har jag kollat paradise hotel och lite annat på tv'n/datan. OJ vad det äntligen börjar hända lite i PH. kanske ska fortsätta kolla ändå,hehe. jag blir alltid beroende av sådanna där såpor.men det är kul att kolla på folk sådära.kul att se hur folk tänker och sådära. Emelie och maria är som sagt här men antar att de ska dra hem snart.Ska försöka somna lite tidigare inatt men får se hur det går med det! ska tvinga min bror och pojkvän att sluta spela data och kolla film istället.sjukt segt annars när det inte går något på tv.Har haft en ganska seg vecka som ni märkt men det blir bättre.ska få lite fart på bloggen,hehe. Så redan imorgon har jag lite planer.men tar det då!


Nu blir det fan film(om jag får bestämma) sen sängen så vi hörs imorgon snyggingar!

mys,mys

Den här dagen har gått segt. började som sagt dagen med att gå ner till gymmet.försökte mig på lite situps men ick jätteont i ryggen. äckelrygg! sen blev det ingen riktig promenad för min pojkvän och bror var hungirga så vi gick till willys(en omväg dock) och handlade mat.

Det blev ingen mysig middag med pojkvännen då min lillebror stannar en natt till.lagade dock en riktigt god middag till mig själv. det blev kyckling i tomat och basilika creamfraise och en stor kikärtssallad till. så det var ju lyckat! börjar närma mig kock titeln.haha.Idag slipper jag iallfall sitta vid tv'n helt själv då maria är här nu och om ett litet tag kommer Emelie.henne har man ju inte sett på ett tag,jävla solna-tattare.Så snart ska jag ut och gå igen då vi ska möta henne vid stationen.

Skriver senare,hoppas ni som klagat är nöjda med uppdateringen nu.hahaha.tycker ni får börja kommentera lite.nu när ni klagar så mycket när jag inte skriver.


Jag & maria,nej vi är inte som alla andra kanske.hahaha.

CIAO


TISDAG

Jippi,somnade inte förens klockan halv sex imorse.Men nu är jag iallfall vaken igen och har precis kommit upp från gymmet.haha nej jag hann inte gymma men Robin och Johanna var riktigt duktiga,hehe.Men snart ska jag iallfall gå ut och gå en lång promenad.känner mig så duktig!Har ätit nyttigt i tre dagar nu,det börjar gå lättare.Det jobbiga blir alltid helgen.men det ska nog gå!


Jag & lite av älsklingen


TRÅK

Nu ligger jag här i soffan framför tv'n. bror och pojkvän "lanar" kan det bli tråkigare.
Och självklart har man blivit så jävla kvällspigg nu igen också som vanligt när man är ledig,kan inte ens kolla film,gaaaaaaaaaaaaaaah. jaja..ska väl försöka sova nu.

Godnatt sötisar


KOCK?



Ett av mina många mål för det här året är att lära mig laga mat ordentligt. Här hemma är det alltid min pojkvän som står för det. Jag brukade laga mat en gång i veckan när jag bodde hemma förut men då blev det nästan alltid något enkelt.Så nu känner jag att det är på tiden att jag lär mig,kanske kan överaska pojkvännen med en god middag imorgon.Vad tror ni mina vänner? har jag någon chans att lära mig eller, haha.tror de flesta är rätt bekanta med mina matkunskaper,not good.


DUKTIG

Kom nyss hem från en 40 minuter lång promenad.heja mig! Kommit fram till att jag måste sluta skjuta upp allting. Så nu jävlar kör jag! träning,bättre mat,INGEN alkohol.Okej?kommer gå ut på helgerna säkert ändå men utan att dricka. Det ska jag tillexempel göra nu på fredag då en av mina bästa vänner fyller arton år. Det är den sista här i berga iaf.så det måste firas. Har lite härliga planer på vad hon ska få i present också. haha. så kul. jajja. nu börjar jag bara babbla på som vanligt igen..


LATER / S


NYÅRSAFTON

Helt okej,firades iallfall med de här härliga brudarna

RSS 2.0