Sophias,




Bilder


Jag & Sophia


Jag & Oscar


Maria,sophia & kissen


Jag,fia,maria


Mariuu & oscar


Fabian


haha alltid så snygg på bilder

typiskt sandra









snabb uppdatering

Godmorgon alla glada! har försökt få upp Robin i två timmar nu för jag vill sola! men nu är han uppe så nu ska vi gå ner till poolen och sola & bada. lägger in bilderna från igår senare och berättar om vad jag gjorde.

hörs då!


Ändrade planer

Eftersom solen steker och det är riktigt mysigt här ute på "landet" då så blir vi nog kvar här ikväll.Vi ska hem till en gammal klasskamrat och grilla med lite folk från vår förra klass med mera.låter super ju..senare lär vi dra iväg på någon fest eller ut till stan då eller någonting liknande.Sjukt taggad är jag iallafall.Och vet ni? nu är jag ledig från jobbet ända fram tills augusti. så nu ska jag bara ligga hemma och steka i solen och hitta på en massa kul fär nu gör jag vad jag vill.wooho..är så jävla glad! lite sorligt att ungarna kommer sakna mig fick en massa kramar när jag sa att jag skulle vara borta ett tag.de är ju så söta dem där! men vi ses ju i augusti och efter det får jag hälsa på.

Nu ska jag ta en macka & sen hoppa i duschen


Järry&Pärry@beachen 09

riktigt hårt

Vaknade nyss, och jag tror jag aldrig mått såhär dåligt.känns som jag blivit överkörd av en buss eller något.Var på tommys igår med celine mickis thess petra och linnea till en början och sen kom det flera.helt okej kväll.borde kanske inte druckit så mycket och varit ute sådär länge för nu känns det riktigt hårt att gå till jobbet.men men sånt är livet.har bara mig själv att skylla.

hörs senare om jag inte dött eller somnat eller något sånt. tjing

strålande väder

Vilken perfekt dag! underbart väder verkligen.. först var jag på jobbet och det var väl som vanligt..har brännt mig ännu mer idag..så det svider som in i helvete men det går nog över.sedan kom Johanna(Robins syster) och hämtae mig så satte vi oss nere vid poolen och solade.lite bad blev det också..doppade oss två hela ggr.haha.sen nu kom jag precis upp och har duschat och ja brännt mig ännu mer.så kan knappt ta på mina armar/axlar.. men det lugnar sig nog tills imrogon. Då jag ska smörja in mig!

Ikväll ska jag antagligen till Tommys.Celine sms mig imorse och det lät trevligt att iaf hitta på något litet nu på sommarlovet.eftersom jag jobbat sen det började har jag ju inte hunnit göra så mycket..men det kommer,det kommer ;). så ska väl äta där och sen lär jag ta en öl eller två och sedan hem för jag jobbar imorgon också.men nästa vecka är jag ledig! gud vad skönt det ska bli.ryktas om att det ska bli lika varmit i sverige som det är på kos och teneriffa.sjukt varmt och skönt med andra ord.då blire bara att ligga och steka nere vid poolen.helt perfekt! bra förresten att jag inte varit hemma på ett tag och glömt att tvätta så har inga kläder hemma.så satte igång tvättmaskinen för en stund sedan och får hoppas att något hinner torka tills ikväll..annars blir det att gå naken.nejdå.. det löser sig nog..

nu ska jag fixa med disken och sen börja fixa mig.

Bye
 

inget nytt

Jobbb,Jobb,Jobb...
 just nu är jag hos Maria. Thessan kommer hit så ska vi bada...inte så mycket mer att säga för tillfället.
har brännt mig i ansiktet och har vita ringar runt ögonen.ser förjävligt ut.hehe.blir så när man sitter ute varje dag från klockan åtta på jobbet..allt jag gör just nu förstår ni.men på lördag blir det iaf en utgång med Sophia som fyllde arton förra  veckan..så det ser jag fram emot..

vi hörs

Lite bilder jag aldrig publicerat


Jag & min barnodmsvän Alexandra.S+A=B säger jag bara.haha


Alex,Jag,Denice och en alexandra till.
kom på hur dålig jag är på att lägga in bilder så här kommer Lite vimmelbilder från när vi var på Sorayas studentskiva i maj någongång tror jag.då soraya själv tyvär inte kom in pga att vakterna där inte hade alla hästar hemma om man säger så.Jag själv drog också hem rätt tidigt vilket ni kanske förstår med tanke på hur jag ser ut på bilderna ovan(y)

Midsommar helgen

Ja då ska jag berätta om min midsommarhelg då!

Fredag:Jag och Robin gick upp tidigt och satte oss på 21 mot norrtjälje.hur mycket folk som helst på bussen och en jävla kö sen bland bilarna.lite hårt. väl framme på landet började vi fixa inför midsommar lunchen.Sen efter lunchen vilade jag och robin medans de andra åkte över till min faster för att kolla fotbollen.jag var aldelles för trött för det.sedan kom de och hämtade oss och då spelade jag först lite badminton med mina kusiner och deras vänner.Efter det var det grilldags och sedan krocket.där jag faktiskt själv tycker att jag gjorde en bra insats!blev lite sinkad av min aldelles för onyktra pojkvän bara som inte riktigt kunde träffa bollen.haha sorry älskling:p men så var det faktiskt.

Lördag: Jag och Robin åkte in till nortällje för att handla men det visade sig att allt var stängt så då åt vi först glass och promenerade runt lite för att sedan gå och äta lunch.sen kom pappa och hämtade oss och när vi kom hem märkte vi hur baksmällan från gårdagen kom.haha.så då vare bara att lägga sig och vila igen..somnade till och med!sen kom alla ner till farmor för att grilla igen.och sen skulle vi bada men jag bangade för det var jättekallt och massa mygg.men min kusin linus som brukar bada i mars tydligen(galning enligt mig) hyoppade i som om det var 30+ liksom.. herregud.haha.

söndag: åkte vi hem. och sen har vi bara tagit det lugnt och så har jag färgat och klippt robins hår :) och nu ska iaf jag sova.är helt slut.

riktigt skönt med en lugn helg med släkten iaf.kul att träffa er alla!Måste verkligen åka dit snart igen.


Nu ska jag plocka undan i vardagsrummet och köket sen sova.

Spännande

Gud vad spännande det är idag i desperate housewives.det värsta är bara att det är säsongsavslut och då vet man ju att man inte kommer få reda på allt.sitter verkligen som på nålar.. men nu fortsätter det snart..måste rusa ut till tv'n.

lär inte skriva mer ikväll , godnatt!


I Don't Wanna Miss a Thing


Lite stämningsmusik såhär på kvällen

Hemmaspa & desperate housewives

sitter just nu framför tv'n med hårinpackning & ansiktsmask.kände att det var dags för en liten uppfräschning så jag gick till centrum efter jobbet och inhandlade de två produkterna jag nämde ovan och sedan kroppspeeling,en nagelfil och även en ny plånbok då jag blev bestulen på min förra för ett tag sedan.riktigt tråkigt för jag älskade verkligen den plånboken.men men den nya är väl okej..snart börjar DH också.vilken lycka!


Jag kan verkligen inte vara seriös på bilder


nej nu ska jag måla min naglar.

sunshine


Jag saknar dig min solstråle

Gift med Eifeltornet



Kollade nyss på dokumentären Gift med Eifeltornet,fyfan vad sjukt.värsta jag sett på länge.handlade om olika människor som tänder på byggnader istället för människor.otroligt att det finns sådant.men allt sjukt man kan tänka sig finns ju faktiskt.läskigt bara när man ser det framför sig."gillade" särkilt scenen då hon gränslade eifeltornet och sa något om att nu fanns inget emellan dem. stackars människor som fick bevittna det säger jag bara.nu ska jag krypa ner i soffan brevid Robin och kolla på CSI sedan ska jag sova för imorgon ska jag upp tidigt och jobba,skönt skönt..

sweet dreams / s




this friday


Kom på att jag blivit riktigt dålig på att lägga in bilder,det beror på att min kamera inte får följa med ut längre.orkar aldrig,hehe.och då får man ju ta från andra men alla är ju så sega på att lägga in bilder. här är iaf en från i fredags hemma hos fia.snyggt (y)mer kommer. Från skolavslutningen,middagen hos Sophia.osv..det ser ni fram emot va?


S

min vecka

Måndag Jobba,städa
TisdagJobba,städa hos mormor
Onsdag jobb
Torsdag jobb, fira fia?/landet?
Fredag jobb?/landet
Lördag landet
Söndag landet

För mig iår kommer altså midsommaren firas på landet med släkten och kanske min pojkvän.blir nog mys.orkar verkligen inget annat just nu, skönt att komma bort lite och bara ta det lungt. blir nog en vit vecka för mig.och det kan jag o, någon verkligen behöva.

/s


Skärgårdsstad


Ibland saknar jag verkligen skärgårdsstadskolan.fyfan vilka minnen,behöver väl inte säga mer än så ;p.Och så var man ju faktiskt otroligt jävla snygg på den tiden.Här på bilden hade jag precis kommit in i min slitnaste period då jag aldrig sminkade mig eller fixade håret och gled omkring i stora mjukisbyxor och tjocktröjor.lite skillnad från nu va? haha fan vad ytlig jag blivit.illa.

aja nu ska jag till jobbet, ciao


På väg

Nu är jag lite stressad, ska sminka klart mig,borsta tänderna och rusa till bussen..ska möta upp Thess vid hacksta och Sen ska jag hem till Fia där vi ska föra ikväll.. eller de andra ska iaf. jag har tyvär ingen dricka..men kanske tar lite rose hemifrån eller så är jag helt enkelt nykter ikväll.varför inte liksom? Men alla tycker ju typ man är konstig om man inte dricker(?) sjukt enligt mig att det måste vara så.så fort man bara jag har ingen dricka. så kallar alla en torrboll osv. fan är jag så tråkig utan alkohol i mig vänner? hehe. Ikväll vill jag fan göra något kul.synd bara att det är sådant jävla pissväder..riktigt deprimerande faktiskt..men man får väl hålla sig inomhus och ta med sig paraply så får det gå!


Nu måste jag verkligen springa, ciao

S

LYCKA




Nu blir det nudlar framöver

Har precis varit nere i centrum och handlat massa inför min pojkväns student idag.Så nu har jag inte några pengar alls kvar varken denna månad eller nästa.Hur ska jag klara mig?Ja jag får helt enkelt leva på nudlar och vatten. Eller på min pojkvän.Haha!

Nu ska jag snart åka och kolla på hans utspring.blir inget flak åkande för min del idag eftersom jag fick nog efter igår när jag stod där och höll på att frysa ihjäl.Kul hade jag iaf och Frida var taggad som aldrig förr.Hoppas hon fick det kul på skivan igår!Ikväll ska jag på min skolas slutskiva på tegel.Ska möta upp celine och mickis(?) senare tror jag och åka in med dem till täby.blir nog suuper..

Se ya

S

Fy fan vad hon e bra


Frida Maria Sandberg


Stort grattis till dig tjejen!
Och nu åker jag till täby för att möta upp dig din jävel så jag kan spruta ner dig med 2,25er cider.haha det enda jag hade hemma.Och lite skumpa såklart!

Vi hörs ikväll / S

tråk väder

Jag försov mig inte! Tack söta du som ringde och väckte mig imorse.Nu har jag precis kommit hem från att ha gjort mina naglar och solat.så nu känner jag mig lite fräschare.Måste bara duscha nu snabbt och sedan ska jag åka till täby där Frida tar studenten och så ska jag och Paulina åka på hennes flak.synd bara att det är så jävla dåligt väder.men det finns ju inget dåligt väder,bara dåliga kläder.den som sa det måste haft något slags fel skulle jag tippa på..aja ska leta upp någon gammal skit jacka och sen kör jag bara helt enkelt.


såhär fina blev mina naglar, ursäkta bara den dåliga bilden.
inte lätt att fånga de på bild.

Later / S

sällskapsjuk

GAAAAAAH jag vill sola. men ingen orkar sola med mig & det är lite tråkigt att sola själv :/ ifs så solar man ju själv inne i solariumet. eller så solar jag bara imorgon som jag hade tänkt. kör nog på det.

Och dumma Robin har åkt bort.så jävla tråkig kille. jag hatar att vara ensam hemma.allt är ju jätte tyst occh jag har ingen att prata med :/.haha sällskapsjuk som jag är.blir iaf mer bloggande från min sida :p.Och inatt ska jag sova helt själv.scary. nej men slänger på en bra rulle så kanske jag somnar.Får bara inte försova mig imorgon då är hela min dag förstörd..får inte hända..någon som kan slå en pling imorgon bitti och kolla om lilla jag är vaken?


God natt / s

Klicka



CHILL OUT ROSÉ

lite reklam från cravings.se

stressvecka

ÅH vilken dag,är helt slut. Dagen började med att Maria mötte upp mig vid stationen klockan åtta för att sedan gå till min skola.Där färgade vi hennes hår.men det blev lite mörkare än vad hon hade tänkt sig så vi fick lägga i en blondintvätt.Efter det vart hon iaf nöjd med färgen och klippningen.tur det! sedan kom mamma och hämtade mig tog en snabbdusch och sedan åkte vi till täby till Elias mottagning där det bjöds på mat.även alkohol men nykteristen själv(jag) drack coca cola!tänkte ta det lungt idag eftersom jag ska dricka resten av veckan..bra där (y) Imorgon kommer bli en ännu värre dag då jag ska upp klockan åtta och göra mina naglar och sola sedan hem igen och efter det åka till täby igen för att den här gången fira Frida genom att åka på hennes flak.fick ett sms om att man inte får ha klackar!haha.så det ska jag iaf inte ha. hoppas bara på bra väder.vilket alla säger att det inte ska bli. men ibland har man ju tur så det hoppas jag på!

tänk att jag oxå skulle tagit studenten i år egentligen.lite tråkigt. men men Jag klarar mig.går ju den linje jag vill nu och trivs med min klass och allt så det funkar ändå! Hade inte lärt känna de underbara människor jag lärt känna det här året ifallat det inte blivit så!så det är jag faktiskt riktigt glad över.Och så lång tid är inte två år.


snygg-olivia & jag i skolan

Hon tog den sista O'boyen

Nu har jag äntligen kollat på Dirty dancing.lika bra som alltid.Nu håller jag och thess på att lagar mat.fanns inte så mycket hemma sån det blir spaghetti med bacon.Ikväll blir det nog bara filmkväll.har precis satt på fucking åmål..hahah för jävla rolig film altso.VISSTE DU FÖRRESTEN ATT DET ÄR UTE MED RAVE,JAG LÄSTE DET I VECKOREVYN.det värsta är att jag kan hela filmen utantill..när jag gick i kanske 5an? gick jag och Alex alltid hem till henne efter skolan och kollade på den.Härliga tider det dära.haha..tyckte man de var så jävla coola men nu när man tittar skrattar man ju fan ihjäl sig. sjukt det dära endå att man tyckte en sak då och en helt annan nu. men så är det ibland ;)

ojoj nu kockar pastavattnet!


Jag och Thessan igår vid kanalen, mys!

Ändrade planer

Nu ska jag möta upp Thess istället och gå och sola och sedan köpa med oss mat och sen hem och kolla dirty dancing. blir nog bra! är sjukt jävla hungrig bara och thess är seeeeeeeeeeg!

aja vi hörs senare

s


Dirty Dancing



Försov mig lite idag så orkade inte gå till skolan,känns bara onödigt när man inte har något kvar att göra.men imrogon ska jag dit för då är det frisör hela dagen och då har vi modeller så då ska maria komma dit så ska vi hitta på något kul med hennes hår.hihi.

Är ju tyvär inget bra väder idag Som det var igår.Då satt jag och thessan på en uteservering här i berga och åt mat och drack lite cider.sedan gick vi till kanalen och åt jordgubbar, jätte mysigt! men idag ska jag nog bara bädda ner mig i soffan och kolla på Dirty dancing.som förövrigt kan vara en av världens bästa filmer.Så sjukt jävla bra.ska även försöka slinga bort min oranga slinga,haha. har färgat håret ljust och så var det en jätte mörk slinga mitt i luggen.vilket jag inte ville ha.så råkade jag skölja ur blekningen en aning för tidigt så nu är den orange.så det måste jag fixa också.är så sjukt trött på mitt hår just nu.känns som jag varken har en bra färg eller frisyr.känns som det bara hänger där liksom.haha jobbig känsla.och jämt när jag känner såhär springer jag till första bästa frisör och säger att de får göra som de vill.och då får det ju som det går.klipper det lite för kort och så får jag ångest.gud vad det är jobbigt att vara tjej ibland.
Aja ska väl ta tag i den här dagen nu!

Puss / S

Ps.
Fick VG+ på min stylinguppgift. trodde jag verkligen inte.kunde tyvär ite få högre eftersom jag inte gjorde några strukturritningar.Men jag är jättenöjd!Nu har jag bara några moment kvar i frisör och sen är jag klar! DRÖM !

RSS 2.0