Midsommar helgen

Ja då ska jag berätta om min midsommarhelg då!

Fredag:Jag och Robin gick upp tidigt och satte oss på 21 mot norrtjälje.hur mycket folk som helst på bussen och en jävla kö sen bland bilarna.lite hårt. väl framme på landet började vi fixa inför midsommar lunchen.Sen efter lunchen vilade jag och robin medans de andra åkte över till min faster för att kolla fotbollen.jag var aldelles för trött för det.sedan kom de och hämtade oss och då spelade jag först lite badminton med mina kusiner och deras vänner.Efter det var det grilldags och sedan krocket.där jag faktiskt själv tycker att jag gjorde en bra insats!blev lite sinkad av min aldelles för onyktra pojkvän bara som inte riktigt kunde träffa bollen.haha sorry älskling:p men så var det faktiskt.

Lördag: Jag och Robin åkte in till nortällje för att handla men det visade sig att allt var stängt så då åt vi först glass och promenerade runt lite för att sedan gå och äta lunch.sen kom pappa och hämtade oss och när vi kom hem märkte vi hur baksmällan från gårdagen kom.haha.så då vare bara att lägga sig och vila igen..somnade till och med!sen kom alla ner till farmor för att grilla igen.och sen skulle vi bada men jag bangade för det var jättekallt och massa mygg.men min kusin linus som brukar bada i mars tydligen(galning enligt mig) hyoppade i som om det var 30+ liksom.. herregud.haha.

söndag: åkte vi hem. och sen har vi bara tagit det lugnt och så har jag färgat och klippt robins hår :) och nu ska iaf jag sova.är helt slut.

riktigt skönt med en lugn helg med släkten iaf.kul att träffa er alla!Måste verkligen åka dit snart igen.


Nu ska jag plocka undan i vardagsrummet och köket sen sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0