40

Efter en härlig frukost på donken gick vi till skolan. Sen har vi städat salongen hela dagen. sjuukt jobbigt. jag bar in alla miljoner docker in i dockskåpet och det var riktigt jobbigt! särkilt att plocka ur all permanent mm. från alla. sen gick vi ut i snön med massa kartonger. och det var iskallt då jag sprang it utan jacka i bara t-shirt. aldrig mera säger jag bara! nu är det iaf finare än någosin i salongen och nästa gång är det inte våran tur att städa, skönt!

Ikväll ska jag till skärgårdsstad för min kära mamma blir 40 år idag! Såä vi ska äta någon god middag och sådär.. bara lugnt. men på lördag ska vi fira henne ordentligt! för då ska hon ha 40-årsfest :D wooho.lär ifs inte bli så mycket folk då heller eftersom mamsen inte ville att så många ska komma. haha 40-årskris redan typ.. får se om bussarna börjat gå ikväll annars blir det nog att sova kvar. och då lär jag inte sitta vid datorn så ledsen mina kära läsare, blir nog inget mer av mig idag ;) hahaha..

förhoppningsvis kommer en ny design upp inom kort. min medianörd sophia englund ska nämligen fixa någon snygg! får se om hon kommer ihåg!



Lite snygga bilder från min dag. om någon undrar så är den fula tomten gjorde av några i bygg. skitful verkligen.PS. Sophia hade vinterjacka idag i skolan! STORT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0