"Drömhelg"

helgen har varit helt underbar. har varit hos min pappa. är inte där så ofta & det är så kul att träffa alla. bodde där förut men har flyttat nu.

I fredags var jag med några tjejer . vi drog till någon fest som inte var så himla kul. vi drack ingenting först men sen klockan 11 fick vi för oss att vi ville det . så vi köpte en flaska sprit och bara körde, haha. jag blev som vanligt för full. jag dricker så jävla snabbt har jag kommit fram till..haha. dricker ur glaset när dem andra är på halva. så jag började iaf bråka med min pojkvän på telefon. ringde även och skällde ut sophia typ :s utan anledning. förlåt för det gumman ! sen skulle jag åka hem . bussen gick inte förbi där jag bor. och jag fattade inte det och hoppade inte av förns jag var i rotebro. är en bit bort .haha. sen gick jag på en annan buss och frågade om den går förbi där jag bor. men det gjorde den inte. konstigt nog hoppade jag på ändå. :s . ringde pappa som en dåre och klockan var runt tre . så han tyckte jag var lite konstig tror jag. haha gick av ganska nära där jag bor iaf. hoppade på en taxichafför som sjussade hem mig gratis. :) haha..

sen i lördags var jag med julia och kollade på what happens in vegas, den var verkligen jätte bra och hur söt som helst. varför kan inte livet vara som på film ? alla killar där är världens jävla drömkillar liksom och in real life är alla killar svin. haha eller man förstår verkligen inte vad de tänker med iaf.. sen gick vi över till min granne och tog en drink. lite mysigt ! efter det drog vi oss tillbaka för att se en till film . och så kom några till tjejer över. kommer inte ihåg vad filmen hette. var någn riktgit dålig b film med pamela andersson iallfall.. haha. måste verkligen åka dit oftare. ni är så otroligt underbara! även fast vi inte ses så ofta. glöm aldrig att jag finns här för er .

Och Idag har jagh bara solat hela dagen .

EN VECKA UTAN CIGG IDAG ! FAN VAD JAG ÄR BRA ! ska verkligen klara det här nu .

haha, sophia visst älskar du min rubrik ;)

puss på er.


Kommentarer
Postat av: Sophia

jag älskar den "dröm" mycke sandra ;) du känner mig allt för väl!

2008-06-02 @ 16:34:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0