Min vecka hitills

Bloggtorka nu igen?nej då,haha har bara haft fullt upp hela veckan. är ju på praktiken hela dagarna och sen har jag gjort massa annat..kan ju berätta lite kort om min vecka.

Onsdag: Då skrev jag senast och ja, tegel blev det. helt okej kväll.lite dåligt med folk där bara.började iaf kvällen med att äta middag där med thess,robin och christoffer.och det var ju trevligt. sen hängde jag och thess kvar och beställde in en vinflaska till och tog några appletinis.kan ju vara den bästa drinken.dock inte så bra gjord på tegel. ett minus för det.

Torsdag: Praktiken hela dagen, sen blev det middag igen.denna gång "bara" med robin.sen skulle vi egentligen gått på bio men åkte hem istället.för det gick ingen film vi ville se.

Idag(fredag):har varit på praktiken,min handledare klippte mig och sedan kom mamma till täby och vi gick och åt på vännernas sen har jag färgat och klippt hennes hår.så nu är hon snygg. sen blev det att handla lite fort på ica och gå förbi systemet.så nu sitter jag här hemma och väntar på min söta BFAM.som kommer hem till mig för att dricka lite innan vi drar ut på något kul!haha och nu ska jag tydligen gå ut och möta henne.


SE YA, bilder från tegel kommer oxå! om jag vågar lägga in dem dvs. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0