Glädjespridare

Godmorgon mina kära vänner!haha.
Kvällen igår vart precis som jag trodde, riktigt jävla mysig! Vi kom hem till Basse vid kanske sju?Och då började Basse grilla.Det blev riktigt gott, så det lyckades han med.Sen satt vi ute på hans veranda och lyssnade på musik och drack vin.och körde lite roliga lekar.haha som jag inte tänker nämna på bloggen ;) ..

Det bästa jag vet är verkligen människor som är glada och ställer upp för andra. som jag och Thess var på ica och skulle köpa sprite och hallon..och bussen gick om tre minuter när vi hamnar bakom en tjej i kön..vi har panik och tror att vi aldrig kommer hinna men snäll som hon var lät hon oss gå före i kön.bara en sån sak gör en så jävla glad.Man är ju så van vid alla jävla tjurskallar som gnäller om allting hela tiden.De kan ju inte ha ett bra liv altså.som förut när jag  var ute och gick med min lillebror i barnvagnen så går vi förbi en gubbe.jag ler och är trevlig som alltid och säger hej. men vet ni vad han gör? börjar tjura om att jag går på fel sida av vägen.. okej.jag kanske borde ha bättre koll på sånt men ändå.allt handlar om attityd.om han hade sagt det på ett bra sätt hade jag ju omedelbart bytt sida och inte tänkt på det.men själva tonen liksom.man behöver inte vara otrevlig jämt.

Och sen kvällens andra glädjespridare var busschafören.där är vi där igen de flesta busschaförer är alltid otrevliga,tråkiga,tjuriga och kastar ut en om man sjunger inte för högt.men istället för det så släckte han ner bussen och började sjunga med i högtalaren.hur kul var inte det liksom? Tänk på sättet ni beter er ute bland folk en god gärning eller en otippad kul sak kan verkligen göra ens kväll. det räcker med en småsak.


snart ska jag börja röra mig mot väsby där jag ska träffa min Barndomsvän Julia.kommer blir underbart.har verkligen saknat den tjejen! Så nu ska iaf jag ut och sprida glädje ;)

Tjing / s

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0