Men du behöver ju inte

Sophia var här igår, vi kollade på en riktigt kass film och så skrev hon i min kompisbok. haha bibeln. där de frågor man alltid velat fråga men aldrig vågat fråga. nja kanske inte riktigt stämmer .

har nog frågat sophia det mesta. de flesta jag känenr förresten. jag är expert på att fråga olämpliga , konstiga frågor. undra om man kan jobba som det ? eller åtminstonde få pris för att kunna det. kanske inte. jag vill verkligen vara bra på något . riktigt jävla bra på något. typ en sport eller att sjunga . vad fan som helst. känns inte som jag är speciellt bra på något . inget vettigt iaf . som man kan tjäna pengar på. fast det är ju inte huvudsaken. men det skulle underlätta en hel del. börjar bli nervös inför gymnasiet. hoppas fortfarande på att komma in . men TÄNK OM .. jag inte gör det . vad fan ska jag göra då. Ingen lust med handel iallafall.

får se hur allt blir. men just nu är det jobbigt. kan inte vara mig själv riktigt. är bara nervös. orolig. och allmänt jäkla beroende av att ha folk hos mig hela tiden. annars tänker jag för mycket och det är då allt blir jobbigt. har inte kunnat somna en tidig natt på hur länge som helst. kanske för det är sommar . kanske inte. tror på det senare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0